R
Rooster
Ziyaretçi
Twitter'a dalmışım da geç gördüm ❤@Rooster suraya bi kazandı yazalım artik?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Twitter'a dalmışım da geç gördüm ❤@Rooster suraya bi kazandı yazalım artik?
Eyt dayıDodoooo
Sende @dodoyazyeter sende gelin bakimYa hayır ortada bisey yok görmemiş olabilirim niye siklemiyim ki. Hep böyle yapıyor ben ona iyi gidiyorum o bana kötü yaklaşıyor.
relax bebegimPazartesi konuşurum ben bro kimseye çatmıom dengesiz konusuyor iyi gclr ben kacat
Noldi dayıSende @dodoyazyeter sende gelin bakim
@moses gelEyt dayı
Rahatım ben kardo artık işime geleni cevaplarmrelax bebegim
Sende @moses opun barisin uzatmayinNoldi dayı
olum surda 3-5 kişi kaldık zaten *** kimseye tavır almayın birbirinize güzel davranın ***Rahatım ben kardo artık işime geleni cevaplarm
Akillarini alacamolum surda 3-5 kişi kaldık zaten *** kimseye tavır almayın birbirinize güzel davranın ***
Kimseye tavrım yok benim laolum surda 3-5 kişi kaldık zaten *** kimseye tavır almayın birbirinize güzel davranın ***
Watsap yazarmisin banaKimseye tavrım yok benim la
Dayı pc den giriom tel kapalı şarjzda yatcam yarın iş var ugraşamam onla s.e boyle olsunWatsap yazarmisin bana
SsstttDayı pc den giriom tel kapalı şarjzda yatcam yarın iş var ugraşamam onla s.e boyle olsun
Hadi iyi sabahlarDayı pc den giriom tel kapalı şarjzda yatcam yarın iş var ugraşamam onla s.e boyle olsun
Hg laNe bu çöldeyim serap mı görüyorum
Benim ödülüm gelmedi teşekkürlerHerkesin ödülleri gönderildi teşekkür etmek isteyen eder
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!