Aimar dan kaçar lira alacaklısınızrica ederim para kazanalım atarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aimar dan kaçar lira alacaklısınızrica ederim para kazanalım atarım
Maaş yattı mı
ben her yılbası kokain cekerim sekmez: DUzun zamandır yılbaşında birşey yapmıyorum bu senede forumda geçirmem heralde
53 erAimar dan kaçar lira alacaklısınız
Henüz değil dostumMaaş yattı mı
Yatarsa söyle korumalığını yapacağım çekmeye gideriz ???Henüz değil dostum
Benden destur aldın mı?@Rooster izin verdi zaten hep hayalimdir alkol cigara etkinliği forumda nakit değil de böyle bir etkinlikle forum tarihine gececem
Gel bura?Henüz değil dostum
Dağıtım sende dayı liste de sende Ben senin konuma cigara yı gönderirimBenden destur aldın mı?
Dostum iş değişikliği yüzünden yarım maaş ile 2 ay kötü oldu hep borç ödeme oldu kredi kartı taksidi de ödeyemedim zaten onunda gecikmesi vs var bu ayda tökezlicem ?Yatarsa söyle korumalığını yapacağım çekmeye gideriz ???
Allah kolaylık versin @Boyka01 e Iban at her ay 3 bin Euro atsın vbet sitesinin ve bu forumun yüzde 31 ortağıdır kendisiDostum iş değişikliği yüzünden yarım maaş ile 2 ay kötü oldu hep borç ödeme oldu kredi kartı taksidi de ödeyemedim zaten onunda gecikmesi vs var bu ayda tökezlicem ?
Ospu gibi iş değiştir haDostum iş değişikliği yüzünden yarım maaş ile 2 ay kötü oldu hep borç ödeme oldu kredi kartı taksidi de ödeyemedim zaten onunda gecikmesi vs var bu ayda tökezlicem ?
Keşke olsam vbet i severim ama artık akıllandım bonus kovalıyorum 25 e25 felan pek takılmıyorum eskiden cok takılırdım 29 mayıs da 500 + 100 bonanza verdi banaAllah kolaylık versin @Boyka01 e Iban at her ay 3 bin Euro atsın vbet sitesinin ve bu forumun yüzde 31 ortağıdır kendisi
Ospu ne dayı ?Ospu gibi iş değiştir ha
Dayım öteki elektrk su güneş enerjisi yani ağırlık pis saati belli olmayan işti şimdiki işim rahat market ağırlığı yok günde 7 saat temiz iş daha değiştirmemOspu gibi iş değiştir ha
Or os pu nun kısalmış hali ben anladımOspu ne dayı ?
Oha bize bir bok verdiği yok bende bıraktım vbeti zatenKeşke olsam vbet i severim ama artık akıllandım bonus kovalıyorum 25 e25 felan pek takılmıyorum eskiden cok takılırdım 29 mayıs da 500 + 100 bonanza verdi bana
Erkek 31 lisini atsa Twitter tayfa tutuklattirmistiEkli dosyayı görüntüle 7311
MİLLET COK ACIK SÖZLÜ OLMUS
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!