yav birak meto gecen eve makine tutuyodun ? miyavkeeeBen evde de aslan ke yim ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yav birak meto gecen eve makine tutuyodun ? miyavkeeeBen evde de aslan ke yim ama
telefonla oturda masaya da gor bakim napiyo yengem sana pazarin zehir olur miyavkeBen bi kahvaltı yapıp geleyim. Hanımdan fırça yemeyelim
Eş e yardım ayrı konu onun supermesini begenmiyorum 9 yıllık evliyim hanıma 1 kere kendi ütü mü yaptırmış adamım. Yaptığım iş kendi gözüme güzel görün meliyav birak meto gecen eve makine tutuyodun ? miyavkeee
alayinizin pazari bol kazancli gecsin ?Topunuzun günü bol kazançlı olsun... Fesadik düşüncelere kapılmayalım
he canim ?Eş e yardım ayrı konu onun supermesini begenmiyorum 9 yıllık evliyim hanıma 1 kere kendi ütü mü yaptırmış adamım. Yaptığım iş kendi gözüme güzel görün meli
Ne yaptığımı iyi biliyor zatentelefonla oturda masaya da gor bakim napiyo yengem sana pazarin zehir olur miyavke
Kılıbıkmısın maçomuNe yaptığımı iyi biliyor zaten
Helal olsun onaDün biri cukkama çöktü... Parmak kaldırsın küm çöktü cukkama
bilmezse bitersin valla surundurur yengem ? saka bi yana allah bozmasin kardesim seviyorum seniNe yaptığımı iyi biliyor zaten
Yoksam senmiHelal olsun ona
******* dion yaniÇevo seni bi tenhada yakalarsam.. Annadın sen....
Ödülüm gelmedi ustaParasız bir sabahtan selam olsun saygıdeğer kumarbaz kardeşlerime
Gunaydin dedik okuzbilmezse bitersin valla surundurur yengem ? saka bi yana allah bozmasin kardesim seviyorum seni
gunaydin dayilarin en zengini ??Gunaydin dedik okuz
Paran bitti dimigunaydin dayilarin en zengini ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!