dun cevoyla bisiler yapak dedik olmadi dayidan istede bana atin hoplatalim burayi diyo dedim ki dayima desem anami miktiniz der sicat agzima dedim ?Paran bitti dimi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dun cevoyla bisiler yapak dedik olmadi dayidan istede bana atin hoplatalim burayi diyo dedim ki dayima desem anami miktiniz der sicat agzima dedim ?Paran bitti dimi
Yani yeter dadun cevoyla bisiler yapak dedik olmadi dayidan istede bana atin hoplatalim burayi diyo dedim ki dayima desem anami miktiniz der sicat agzima dedim ?
Nerde o inbeYani yeter da
dayike para lazimke rol parasi versen ordan yolluk cikar belki @Cevik42 le bana ??????????Yani yeter da
Sende sikecen yakindaDayı yı biben....
Siktirgit keeeedayike para lazimke rol parasi versen ordan yolluk cikar belki @Cevik42 le bana ??????????
dayim cayin corban varmike hemen getremke en sevdiğin yegeninke benimke biliyomkeSiktirgit keeee
Hic ugrasma hiccccdayim cayin corban varmike hemen getremke en sevdiğin yegeninke benimke biliyomke
Bunlar harding yapoyo ben softingggSende sikecen yakinda
Ha diob usul usul *******Dayı yı biben....
Bunlar harding yapoyo ben softinggg
GunaydinGunaydin mortolar
cevoya at rolke yapsinke ya bayramda lazimkeHic ugrasma hicccc
Morto ne la kufur mu edionGunaydin mortolar
hosgeldin aşkimGunaydin mortolar
Mor renklerMorto ne la kufur mu edion
Cokta sjkimde keee yeterrr keeeecevoya at rolke yapsinke ya bayramda lazimke
Bende..Mor renkler
hep dagitimi ben uyuyunca yapiyonke vurdun parayi elinin artigi ne ki bi 200 ke ?Cokta sjkimde keee yeterrr keeee
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!