abi yasli ya esere dili donmuyo oteki adim da kemal kemal diyin siz en iyisiEnes adı Enes
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
abi yasli ya esere dili donmuyo oteki adim da kemal kemal diyin siz en iyisiEnes adı Enes
Cevoo paraaaaHapı içen soluğu forumda alıyor
kanka hap degilde koko takiliyorum ilce teskilatinda uyeligim var bna belesHapı içen soluğu forumda alıyor
Tmm kenanabi yasli ya esere dili donmuyo oteki adim da kemal kemal diyin siz en iyisi
nerden tutsa ordan sapliyo mke yasli falan ama saplarTmm kenan
Kimin umurunda buBugün cukkam gelmezse DUTGHE karış ır ona göre
Aleykum selamSelamın aleyküm günaydınlar bu ne sıcak **
+1Bugün cukkam gelmezse DUTGHE karış ır ona göre
Cukkayi sal cukkayıKimin umurunda bu
Dünkü 15 var da telefon paparaya girmiyorCevoo paraaaa
kayseri serin olurdu baraj yaptilar nem sikti bizi mke yaniyoruzSelamın aleyküm günaydınlar bu ne sıcak **
Guzell yanmaya devamkayseri serin olurdu baraj yaptilar nem sikti bizi mke yaniyoruz
Cehennene alision istekayseri serin olurdu baraj yaptilar nem sikti bizi mke yaniyoruz
Adana cehennem az önce cehennem melekleriyle sigara içiyordukkayseri serin olurdu baraj yaptilar nem sikti bizi mke yaniyoruz
Salamikenerdekaldıkekayseri serin olurdu baraj yaptilar nem sikti bizi mke yaniyoruz
cukkayla serinleriz dayike . allahim iyiki dayimke varke seviyorum seni kadir dayimGuzell yanmaya devam
Ne mutlu sanaAdana cehennem az önce cehennem melekleriyle sigara içiyorduk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!