Gotunu de yirtsan para yokcukkayla serinleriz dayike . allahim iyiki dayimke varke seviyorum seni kadir dayim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gotunu de yirtsan para yokcukkayla serinleriz dayike . allahim iyiki dayimke varke seviyorum seni kadir dayim
ByyyÖbür hapisaneye gidiyom burda cukka finito
Sevme bunu... Tekicukkayla serinleriz dayike . allahim iyiki dayimke varke seviyorum seni kadir dayim
bilmem mi orada da yasadik kanka agustos da gunes sıkma evresine gecersiniz bugun kuzenle konustum 40 derece var alnimdan akan terler götümden akan ter havada birlesiyor diyo mke ?Adana cehennem az önce cehennem melekleriyle sigara içiyorduk
Tmm abiPARA DAGITICAGINIZ ZAMAN ETİKET ATIN BANA
Gotum evetSevme bunu... Teki
Burda küfür serbest tam saa görePARA DAGITICAGINIZ ZAMAN ETİKET ATIN BANA
nba dan para vurdun mu dayikeGotunu de yirtsan para yok
Su degilmiydi oGotunu de yirtsan para yok
O sanaSu degilmiydi o
600nba dan para vurdun mu dayike
Tebrikler
sapla biseye de bari odul dagit dayike kahvaltiya simit alam
Len ben kahvalti yapmadim **sapla biseye de bari odul dagit dayike kahvaltiya simit alam
Ben bi kazanıp dayiyi dagitimda listeci yapayimda aramızdaki dereleri asalimSaa su yok kolcü dayı saa takmış MKE
kacta saplarsin saat ver bugun hicbir dagitimi rolu kacirmam param yokLen ben kahvalti yapmadim **
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!