Bağlanam hem sana hem bana eklettimBaglanirsaniz banada ekletin kullanici adim gmetin
ben 9 da baglandim sıra 145 teydi birden 200 lere çıktı küfür u bastım kapadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bağlanam hem sana hem bana eklettimBaglanirsaniz banada ekletin kullanici adim gmetin
ben 9 da baglandim sıra 145 teydi birden 200 lere çıktı küfür u bastım kapadim
Yeminnnn etttttBağlanam hem sana hem bana eklettim
İyi bari reddetidince kaldığı yerden devam edioİpne beni 3 kere reddetti vazgeçmedim ?
Bağlanabilirsiniz tabi tansiyon gibi yukselio bazen ))Yeminnnn ettttt
Teşekkürler kardeş. Telefonum bu siteye girerse uyumadan 2 dakikada onuda p c edeyim hemenBağlanam hem sana hem bana eklettim
40 a düştüBağlanabilirsiniz tabi tansiyon gibi yukselio bazen ))
40 a düştü
Eklettim dedin. Şimdi 40 a düştü diyorsun
Ekleteyim bağlanınca dedim merak etme 10 dkya kalmaz bağlanırEklettim dedin. Şimdi 40 a düştü diyorsun
Bu siteye güven olmaz birazdan seni 200. Sıraya atarsa şaşırmaEkleteyim bağlanınca dedim merak etme 10 dkya kalmaz bağlanır
Siteyi hangi cenabet kurmuş 15 dkdır 37 sıradayım 300 den 80 e 15 dk düsmüstüBu siteye güven olmaz birazdan seni 200. Sıraya atarsa şaşırma
27 e dustu )Bu siteye güven olmaz birazdan seni 200. Sıraya atarsa şaşırma
Birazdan sana frebet kampanyamiz belirli limiti doldurduğu ndan sona erdiririlmistir derler27 e dustu )
Maho ben uyudum kardeş. Ekletirsen sonra takılırim teşekkür ler şimdiden27 e dustu )
Game 20 tl eklemiş bari o kupon gelseBirazdan sana frebet kampanyamiz belirli limiti doldurduğu ndan sona erdiririlmistir derler
Ekletirmeye çalısam umarm eklerlerMaho ben uyudum kardeş. Ekletirsen sonra takılırim teşekkür ler şimdiden
Ne demek sana iyi uykularMaho ben uyudum kardeş. Ekletirsen sonra takılırim teşekkür ler şimdiden
Ofbet miGame 20 tl eklemiş bari o kupon gelse
Arkadaş işten çıkmış uyuyor dersin eklerler heraldeEkletirmeye çalısam umarm eklerler
Çekersin inş.Game 20 tl eklemiş bari o kupon gelse
Tmmdir reisArkadaş işten çıkmış uyuyor dersin eklerler heralde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!