KonusuoSerkanim samuraiye mi diyon onu bide . @samurai @kadircan4747 emmi dayi nediyo serkan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
KonusuoSerkanim samuraiye mi diyon onu bide . @samurai @kadircan4747 emmi dayi nediyo serkan
Ben hergun ayni5 gun once bende oyleydim dayi.
DulmusunAynen bende
Aş yemeğği yapacam melemen den bıktık MKEBak onu hic yapamiom
Kaderimiz de ismimizde ayniDulmusun
SayılurDulmusun
La bende lahmacun doner biktim dun kavun karpuz aldim gormemus gibi yedim a. Q?Aş yemeğği yapacam melemen den bıktık MKE
Ee bi gündelikci tutunKaderimiz de ismimizde ayni
15 gunde bir geluo banaEe bi gündelikci tutun
Dışarıdan yiyemiyorum cukka yuk paso ev yemeğiLa bende lahmacun doner biktim dun kavun karpuz aldim gormemus gibi yedim a. Q?
15 güne o eve giren gündelikci yazık bari hafta da 1 olsun15 gunde bir geluo bana
Hic yapmayi bilmiom kiDışarıdan yiyemiyorum cukka yuk paso ev yemeği
Para meselesi?15 güne o eve giren gündelikci yazık bari hafta da 1 olsun
abi sizi oylee bırakan evlatlara ayıp sayıp sövmek lazımda onlarda sizden türedi size saygımız varLa bende lahmacun doner biktim dun kavun karpuz aldim gormemus gibi yedim a. Q?
Yeni ailemi kurak diyon şindikkkEe bi gündelikci tutun
Az ye bişi olmaz :FPara meselesi?
Sapıklık yok :FYeni ailemi kurak diyon şindikkk
Erkek cocuk gelup yemek mi yapacak erginabi sizi oylee bırakan evlatlara ayıp sayıp sövmek lazımda onlarda sizden türedi size saygımız var
Acıktım dolap bos pakette sıgara bıttı cepte para bitti banka hesabı bos payfıx bos papara bos yemek sepeetı cuzdanı bos boş oğlu boş mkeeSerkanim samuraiye mi diyon onu bide . @samurai @kadircan4747 emmi dayi nediyo serkan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!