hatrına ?Susacan mi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hatrına ?Susacan mi
Yaw uzatma kedi iyidir diosam iyidirdayı adamla uğraşılır bizde bu kardeş kendini nimetten sayyo
Ulan ş.erefsiz bana söylediğini bilmiyormuyum çakal.adını zikretmedim üstüne alındın zaten ne mal olduğun belli diğer yerden biliyos seni çakal mı paran varken Aslan yokken kedisin sekil değişenle işimiz olmaz kardeş ekmegıne bak
Semde uzatma lutfen?Ulan ş.erefsiz bana söylediğini bilmiyormuyum çakal.
dayı sustum ?Ulan ş.erefsiz bana söylediğini bilmiyormuyum çakal.
*** köpeği çekemiyorsun it köpek gibi saldırıyorsun anca.adını zikretmedim üstüne alındın zaten ne mal olduğun belli diğer yerden biliyos seni çakal mı paran varken Aslan yokken kedisin sekil değişenle işimiz olmaz kardeş ekmegıne bak
Susdayı sustum ?
Olum burdakı herkesle kardeşten oteyız lan bız onlar bnm ne manada dedıgımı bılıyor bu senın nıe zoruna gıdıyorkı onu anlamıyorum ıstedıgımı derım sanamı soracam olum hayırdır mke ?Sende de azcık gurur olsa burda dilenip açım demezsin.
Dayı laf düştü arkamdan sallıyor çakallık yapmayacak.Semde uzatma lutfen?
Yapıyorum ne oluyor ki üstüne bi de küfür yiyorum.Uğraşmayın Aaaaa ile paso etkinlik yapıyor eleman ben katılmıyorum emme...
Lutfen dedim onlar sustu hatirim varsa sus?Dayı laf düştü arkamdan sallıyor çakallık yapmayacak.
Devammm tesbiheeeYapıyorum ne oluyor ki üstüne bi de küfür yiyorum.
O kadar çekim paylaş konusu açarken kimi sikledin.Olum burdakı herkesle kardeşten oteyız lan bız onlar bnm ne manada dedıgımı bılıyor bu senın nıe zoruna gıdıyorkı onu anlamıyorum ıstedıgımı derım sanamı soracam olum hayırdır mke ?
Stt sustu se de sus hadi dagilin
Kediiiii canimmm askimmmmO kadar çekim paylaş konusu açarken kimi sikledin.
Ulan yavşak bozabiliyorsan boz.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!