Üniversite de evde kalınca öğrenmiştim azcukHic yapmayi bilmiom ki
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üniversite de evde kalınca öğrenmiştim azcukHic yapmayi bilmiom ki
La bosanmio bosansaYeni ailemi kurak diyon şindikkk
Benim kisi baba evinde bi haftadır yektüfek takılıyorum MKELa bosanmio bosansa
sokam yapacağı işe TEK’im diyon gelsin gönül alsın MKE gerekirse yemek gerekirse temizlik yapacak tabi erkek olunca babayı yalnız öı bırakmak lazım illa kız evlat mı olacak babam hayatta elhamdulillah ayağının altını öperim ne temizliği abiErkek cocuk gelup yemek mi yapacak ergin
ah bi boşansa Özbek hazırdaLa bosanmio bosansa
La geluolar devamlisokam yapacağı işe TEK’im diyon gelsin gönül alsın MKE gerekirse yemek gerekirse temizlik yapacak tabi erkek olunca babayı yalnız öı bırakmak lazım illa kız evlat mı olacak babam hayatta elhamdulillah ayağının altını öperim ne temizliği abi
Saa aşık boşanmayı o yüzdenDun konustuk cocuk icin universite kayit icin 16 bin verecekmisin dedi veririm dedim ne zaman dava acayim dedim zart dedi kapadi
@Samurai1 param olsa evıne temızlıkcı mını eteklı hatunları gonderırdı çm kankım ama yok işte koskoca evde yalnızlıktan açlıktan ölecem ?sokam yapacağı işe TEK’im diyon gelsin gönül alsın MKE gerekirse yemek gerekirse temizlik yapacak tabi erkek olunca babayı yalnız öı bırakmak lazım illa kız evlat mı olacak babam hayatta elhamdulillah ayağının altını öperim ne temizliği abi
hep sen mi kapatacan zart diye hahahahDun konustuk cocuk icin universite kayit icin 16 bin verecekmisin dedi veririm dedim ne zaman dava acayim dedim zart dedi kapadi
Valla bilmiom gencSaa aşık boşanmayı o yüzden
la alakasız ama sabah birine giydirmişsin helal sana@Samurai1 param olsa evıne temızlıkcı mını eteklı hatunları gonderırdı çm kankım ama yok işte koskoca evde yalnızlıktan açlıktan ölecem ?
Seyhan damıydın sen@Samurai1 param olsa evıne temızlıkcı mını eteklı hatunları gonderırdı çm kankım ama yok işte koskoca evde yalnızlıktan açlıktan ölecem ?
Yok la caminin orada?Seyhan damıydın sen
Hangi camiiYok la caminin orada?
Merkez cami varya hemen yan caprazinin solundaki 4.bina?Hangi camii
dede dinden ne kadar uzaksan hangi cami diyorHangi camii
Haketti gardasla alakasız ama sabah birine giydirmişsin helal sana
Kime ne ettin laHaketti gardas
Dayı ozelden ınstagramını at hele eklesek aynı topraklarda yasıyokYok la caminin orada?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!