Kedıcık dayı boskoy gereksız bı olaydıKime ne ettin la
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kedıcık dayı boskoy gereksız bı olaydıKime ne ettin la
Instagram ne laDayı ozelden ınstagramını at hele eklesek aynı topraklarda yasıyok
Sosyal medya dayı uyandırımInstagram ne la
Ugrasma onlaKedıcık dayı boskoy gereksız bı olaydı
Facebok var sifresini bilmiom?Sosyal medya dayı uyandırım
Tamam dayı sktrt vazgectım ?Facebok var sifresini bilmiom?
Sabah 9-30 gibi senın evın onunden gectım dayıFacebok var sifresini bilmiom?
Gel cayaSabah 9-30 gibi senın evın onunden gectım dayı
Kim kime giydirdi çakallık yapma. Benim hakkımda konuşmak sana düşmez.la alakasız ama sabah birine giydirmişsin helal sana
dibine kadar hemdeHaketti gardas
Akilli olun ugrasmayin kimseyle?dibine kadar hemde
Dayı harbı geleyım mı kım var sızde ? Musaıtse ortam bırazdan gelımGel caya
GelDayı harbı geleyım mı kım var sızde ? Musaıtse ortam bırazdan gelım
Dayı ben duymuyorum artık sınek vızıldıyor ?Akilli olun ugrasmayin kimseyle?
Ozelden tam adresı at dayı gelecem bırazdan yemek yıyıp
adını zikretmedim üstüne alındın zaten ne mal olduğun belli diğer yerden biliyos seni çakal mı paran varken Aslan yokken kedisin sekil değişenle işimiz olmaz kardeş ekmegıne bakKim kime giydirdi çakallık yapma. Benim hakkımda konuşmak sana düşmez.
Bak sana diom ugrasmayin kimseyi kirmayin kafasinizi kirmiyimDayı ben duymuyorum artık sınek vızıldıyor ?
Sende de azcık gurur olsa burda dilenip açım demezsin.Kedıcık dayı boskoy gereksız bı olaydı
Susacan miadını zikretmedim üstüne alındın zaten ne mal olduğun belli diğer yerden biliyos seni çakal mı paran varken Aslan yokken kedisin sekil değişenle işimiz olmaz kardeş ekmegıne bak
dayı adamla uğraşılır bizde bu kardeş kendini nimetten sayyoAkilli olun ugrasmayin kimseyle?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!