Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet HERKES İÇERİ LAN ÖZELLİKLE EYDOLU ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olum bende sana gönderdim önceleri odestik say bi kere gonderdin allahtan ben sana gonderinxe geri mi istedim olum borç mu dedim bor yapma amke paran yok anliyom ama atmak zorundaymisim gibi hareket yapma eski attiklarima say istersen payfixe girim geçmişi dokim sabf kim daha cok para atmis :)
Paşa borc başka hibe başka?

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@eydolu4731 gel buraya gel o para borç olarak mi alindi sen vurduğunda hediye niyetine mi attib delikanlı gibi söyle lan attiklarimin yaninda sana bi 50 attin borç mu oldu olum ?

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lan gardas borç olsa bu kadar paranin içinde niye vermiyim vurduğunda atti bende vurdugunda ona cok attim aimsi ben yine vurdum sebce atmak zorunda miyim bu borc mu oluyor attiklarimi atsin o zaman atim 47 sini hodri meydan ,
O ZAMAN İFTİRA ATTI @eydolu4731 500 DAĞIT YADA BORÇ OLARAK ATTIGINI KANITLICAK MESAJI GÖSTER

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Olum bende sana gönderdim önceleri odestik say bi kere gonderdin allahtan ben sana gonderinxe geri mi istedim olum borç mu dedim bor yapma amke paran yok anliyom ama atmak zorundaymisim gibi hareket yapma eski attiklarima say istersen payfixe girim geçmişi dokim sabf kim daha cok para atmis :)
Gonderdiysen rol den gondermissindir ...

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İyi o zaman gardaş vuedugumuzda özelden gördüğümüz dostlarimizin her parasini geri istiyek sen lafi senden birc almisima getiriyon mevzu bu eydolu anladin mi o para borc olarak lainmadi amke

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Özelde gönderdim bak adam gibi özür dile uğraşır sana çıkartırım payfixden attiklarimi birinide sebden geri istemismiyim onuda gosterrim susturrum *** gibi kalirsin :)
Özelden gondersiysen cümle alem miksin beni göndermedin.ugras ara bakım bulacak misin. Git paranı ye daha da yazma istemiyorum 5 kurusunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap