50 de sen bana at bizde böyle tartışak dolandırayım mı seniii :dAdam kanıtı ile attı 50 atmış sana sen hatta 47 de olur demisisn etkinlik harici borç almisisn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
50 de sen bana at bizde böyle tartışak dolandırayım mı seniii :dAdam kanıtı ile attı 50 atmış sana sen hatta 47 de olur demisisn etkinlik harici borç almisisn
ık aradanBORÇ DEDİN Mİ ? DEMEMİŞSİN O ZAMAN BORÇ DEĞİL 500 DAĞIT ŞİMDİ
Lan cildiracam ya ne borcu olum etek giyer fotomu atarim o para borc adı altında alindiysaBORÇ DEDİN Mİ ? DEMEMİŞSİN O ZAMAN BORÇ DEĞİL 500 DAĞIT ŞİMDİ
Bırak yalakalık yapmayı senle muhattap olan yok işine bak senBORÇ DEDİN Mİ ? DEMEMİŞSİN O ZAMAN BORÇ DEĞİL 500 DAĞIT ŞİMDİ
Arayı düzelttim bak kavga yok dayıC
ık aradan
Ne gönderdin ispatla diyorumBorç olarak alinmadi o para gönderdiklerimden dolayi iadeyi ziyaret gonderimi oldu neyin davası bu borcum varmış gibi kelime yapıtn *** ?
BANA BEN SENDEN BORÇ ALMIŞIM GİBİ MUAMELE YAPMAN BENİ ZİPLATTİ KARDAS PARASİNİN AMKE ZAMANINDA GÖNLÜNDEN KOPTU ATTİN EYV İNKÂR ETMİYORUM BENDE SANA ATTİM DÖNDÜM İSTEMEDİM BİKERE BORÇ DEMEDİM SEN BANA DÖNMÜŞSÜN BORC DİYORSUN BU MU DELİKANLİLİK BU KADAR MİSİN SENÖzelden gondersiysen cümle alem miksin beni göndermedin.ugras ara bakım bulacak misin. Git paranı ye daha da yazma istemiyorum 5 kurusunu
Yok kimseye yalakalık yapmadım +Bırak yalakalık yapmayı senle muhattap olan yok işine bak sen
Gonderdiysen ispatla diyorum hala diyorsun ki gönderdim. İspatla çıkar dokümanları benim gibi...BANA BEN SENDEN BORÇ ALMIŞIM GİBİ MUAMELE YAPMAN BENİ ZİPLATTİ KARDAS PARASİNİN AMKE ZAMANINDA GÖNLÜNDEN KOPTU ATTİN EYV İNKÂR ETMİYORUM BENDE SANA ATTİM DÖNDÜM İSTEMEDİM BİKERE BORÇ DEMEDİM SEN BANA DÖNMÜŞSÜN BORC DİYORSUN BU MU DELİKANLİLİK BU KADAR MİSİN SEN
Attiysan ispatla ispatla ama ispatlayamazsinKardas benim sana bi kuruş borcum yok olsa gonderirdim vurdun parayi attin vurdum bende attim yeri geldi borç adi altında bişe alinip verilmedp milleti yaniltmayin @Rooster kilitleonuyu ya boş boş mevzular
SS at bence konu kapansınKardas benim sana bi kuruş borcum yok olsa gonderirdim vurdun parayi attin vurdum bende attim yeri geldi borç adi altında bişe alinip verilmedp milleti yaniltmayin @Rooster kilitleonuyu ya boş boş mevzular
Yolladığı birşey yok. Parasin da değilim . Herkes zannediyorki bana yollamış ispatlasin bakalım yollamissaSS at bence konu kapansın
Bekle@elmatador ispat dekont bekleniyor. Korkma istemiyorum para ama milletin içinde bende geri yolladım deme
Bekliyorum 5 Eylül den sonra yolladıklarini at
Ben 5 Eylül den sonrakileri istiyorum.ondan önce yollamissa rol parasıdır o@EL MATADOR daha önce kazanınca bu adama attıklarını at madem istiyor at kapansn konu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!