Eee enflasyon vurdu tabi herkesi. Bende tefeci arıyorum da bulamadım. Kepenkleri mi kapatmışlar özellikle bu günlerde mkeLeş fena battık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eee enflasyon vurdu tabi herkesi. Bende tefeci arıyorum da bulamadım. Kepenkleri mi kapatmışlar özellikle bu günlerde mkeLeş fena battık
Ben 5 sene önce aldim 2 farklı tefeciden hala duruyor borçEee enflasyon vurdu tabi herkesi. Bende tefeci arıyorum da bulamadım. Kepenkleri mi kapatmışlar özellikle bu günlerde mke
Dikkat et babayiğit. Midyelere bomba koymasın íbnelerBen 5 sene önce aldim 2 farklı tefeciden hala duruyor borç
Midye işini bıraktım çevik42 gibi dansöz olasım varDikkat et babayiğit. Midyelere bomba koymasın íbneler
Dansöz çokk babayiğit. BağışlamamMidye işini bıraktım çevik42 gibi dansöz olasım var
Sen diğer tarafta ki pala mısınDansöz çokk babayiğit. Bağışlamam
Diğer taraf neresiSen diğer tarafta ki pala mısın
AhiretDiğer taraf neresi
O gahpe curionun orayi diyorsan onun ben ta bacisini ragnarin da ana sini mikimAhiret
Ya bro yanlış anlamada Böyle roll mu yapılır bi 50 tl verecen bi hafta millete işkence ediyon **Beyler bonusumuzu çevrim yaptık kasamız 329 akşama devam edeceğiz
big win rolü buYa bro yanlış anlamada Böyle roll mu yapılır bi 50 tl verecen bi hafta millete işkence ediyon **
Normal adam gelmez forumabig win rolü bu
BEN sayılırım herhaldeNormal adam gelmez foruma
Normal adam nasıl olunurNormal adam gelmez foruma
Senin gibi bıngıldakspor ???Normal adam nasıl olunur
BEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZYa bro yanlış anlamada Böyle roll mu yapılır bi 50 tl verecen bi hafta millete işkence ediyon **
Para atar mısın bana haydiSenin gibi bıngıldakspor ???
Niye gece 5 kişi. Sabah ki takip edenler pìç miBEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
ROLLİNG İPTAL OLDUUUUUUUU......
GECE 5 KİŞİ BENİMLEYDİİ O 5 KİŞİYE 20 GÖNDERİP KAPATACAMMM
İYİLİKK SİZE YARAMAZZZ AMQ
Doğru diyon banada atda bira alayimBEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
ROLLİNG İPTAL OLDUUUUUUUU......
GECE 5 KİŞİ BENİMLEYDİİ O 5 KİŞİYE 20 GÖNDERİP KAPATACAMMM
İYİLİKK SİZE YARAMAZZZ AMQ
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!