Berline uyma abiii o provakasyon peşinde?BEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
ROLLİNG İPTAL OLDUUUUUUUU......
GECE 5 KİŞİ BENİMLEYDİİ O 5 KİŞİYE 20 GÖNDERİP KAPATACAMMM
İYİLİKK SİZE YARAMAZZZ AMQ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Berline uyma abiii o provakasyon peşinde?BEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
FlghtNiye gece 5 kişi. Sabah ki takip edenler pìç mi
++++Niye gece 5 kişi. Sabah ki takip edenler pìç mi
Seni tanımam etmem ama hareketin yanlış sabahtandır burada takip edem arkadaşların sucu neBEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
Biz ne yaptık la
Keyfi iptal ediyorsan takip eden herkesin gönlünü Alman lazım 3 5 kişinin değilSeni tanımam etmem ama hareketin yanlış sabahtandır burada takip edem arkadaşların sucu ne
50 at haydi kalbime taht kurSeni tanımam etmem ama hareketin yanlış sabahtandır burada takip edem arkadaşların sucu ne
Bahtın yok???50 at haydi kalbime taht kur
Bahtın yok???
Dostum yaptığın yanlış pire için yorgan mi yakılır bunca insan bir umutla rolling takip ediyor o 5 kişinin içinde bende vardım ödül felan istemiyorum duruşu olan adamda istemez haydi hayırlı forumlarBEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
Anlamadım ki bizde takip ettikBiz ne yaptık la
Hic akilli adam denk gelmezki zaten bizeAnlamadım ki bizde takip ettik
Yine üfledi mi lan bu? Derler adamaBEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
Nokta?Dostum yaptığın yanlış pire için yorgan mi yakılır bunca insan bir umutla rolling takip ediyor o 5 kişinin içinde bende vardım ödül felan istemiyorum duruşu olan adamda istemez haydi hayırlı forumlar
Dostum yaptığın yanlış pire için yorgan mi yakılır bunca insan bir umutla rolling takip ediyor o 5 kişinin içinde bende vardım ödül felan istemiyorum duruşu olan adamda istemez haydi hayırlı forumlar
Parayı bulmuşun belliDostum yaptığın yanlış pire için yorgan mi yakılır bunca insan bir umutla rolling takip ediyor o 5 kişinin içinde bende vardım ödül felan istemiyorum duruşu olan adamda istemez haydi hayırlı forumlar
Len dümbele seni sevmeye başladım ?Dostum yaptığın yanlış pire için yorgan mi yakılır bunca insan bir umutla rolling takip ediyor o 5 kişinin içinde bende vardım ödül felan istemiyorum duruşu olan adamda istemez haydi hayırlı forumlar
Çokta skmdeydi kardeşBEĞENMEYEN VARSA ROLLİNG İME KATILMAZ
???????
Ne küfür yiyon farkındasın dimi????Çokta skmdeydi kardeş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!