Dayının meşhur lafı babayiğit ondanNeden öyle dedin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dayının meşhur lafı babayiğit ondanNeden öyle dedin
Belli yaptığın cekimletdem?Bendede tam tersi elbise yok adamlık 100.
Bağışlamam
Ben film izlemem sen kendinle beni karıştırma babuşDayının meşhur lafı babayiğit ondan
Valla dayı taksitle telefon aldım o çekimlerden sonra sitelere gram para atmadım ayın 1inde gör o zaman bak nasıl çekim paylaş ve dağıtım konuları geliyor pala dayıdanBelli yaptığın cekimletdem?
Kurtlar vadisi onu da mı izlemedin dayıBen film izlemem sen kendinle beni karıştırma babuş
Hala yalana devam???Valla dayı taksitle telefon aldım o çekimlerden sonra sitelere gram para atmadım ayın 1inde gör o zaman bak nasıl çekim paylaş ve dağıtım konuları geliyor pala dayıdan
Neden ayın 1 indeValla dayı taksitle telefon aldım o çekimlerden sonra sitelere gram para atmadım ayın 1inde gör o zaman bak nasıl çekim paylaş ve dağıtım konuları geliyor pala dayıdan
Maaş mı alacanValla dayı taksitle telefon aldım o çekimlerden sonra sitelere gram para atmadım ayın 1inde gör o zaman bak nasıl çekim paylaş ve dağıtım konuları geliyor pala dayıdan
Canın sağolsun dayı öyle diyorsan halaHala yalana devam???
Akrabadan borcu mu alıyorum ayın 1indeNeden ayın 1 inde
Maaş taaa 15 kasımdaMaaş mı alacan
Ne bilim 1 i diyince belki maaş diye düşündüm ?Akrabadan borcu mu alıyorum ayın 1inde
HayırlısıMaaş taaa 15 kasımda
Valla dayı taksitle telefon aldım o çekimlerden sonra sitelere gram para atmadım ayın 1inde gör o zaman bak nasıl çekim paylaş ve dağıtım konuları geliyor pala dayıdan
Para vercen mi vermicem miNe bilim 1 i diyince belki maaş diye düşündüm ?
1inde paralarla rulet. 15inde paralarla taksit ödemeleriNe bilim 1 i diyince belki maaş diye düşündüm ?
Yüklü yatırımlar da rulet be tefo miktar düşük olunca direk 100tl çekiyoruz ne yapalım para paradırK.adı palaaa 100 TL 3 dkda ödendi teşekkürler dengebet.
Len hani inşaat mühendisiydin hani işsizdin 15 günde iş mi buldun 15. De maaş aldın palaaaaaaaaaaaaaa?1inde paralarla rulet. 15inde paralarla taksit ödemeleri
İnşaat muhendisiyim dedim işsizim demedim şuan iş yok dedim bu 1. Ayrıca biz direk isim vermicem ... yere bağlıyız oradan maaş ödemeleri geliyor iş olunca gidersen extra alıyorsun olmayınca kaç gün gittiysen o zamanın parasını alıyorsunLen hani inşaat mühendisiydin hani işsizdin 15 günde iş mi buldun 15. De maaş aldın palaaaaaaaaaaaaaa?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!