Şu hesabı kapasak?@Muric81 yaşlı kurt 8 k para koymuş dün çekim paylaş yapıyordu ???????
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu hesabı kapasak?@Muric81 yaşlı kurt 8 k para koymuş dün çekim paylaş yapıyordu ???????
Yollar@Muric81 bugün bi 100 sallaman lazım kanka ???
Onu dedin tabi de ben ona borç atıyor Muş gibi anlayınca senden de ses cikmayinca ona sordum. Baştan dediğim gibi yazsaydin ona hiç sormazdin neyse kapatalım bu konuyuSana borc benim demedim mi benden al demedim mi?
Olur faturalari gönderiyorum hemen ???Şu hesabı kapasak?
Durumu varsa yollar dayı zatenYollar
Ne 3 saati yahu 3-4 gün sonra yazdım3 saat foruma girmedim gittin adamı taciz ettin
Yaw meto cidden nato kafa nato mermersin hem dedin dion hem adama yapışıon?Onu dedin tabi de ben ona borç atıyor Muş gibi anlayınca senden de ses cikmayinca ona sordum. Baştan dediğim gibi yazsaydin ona hiç sormazdin neyse kapatalım bu konuyu
Dişlerin kirilacak@Muric81 bugün bi 100 sallaman lazım kanka ???
Neyse sen haklı olYaw meto cidden nato kafa nato mermersin hem dedin dion hem adama yapışıon?
Payfix atıyom ?Neyse sen haklı ol
Bana çıkarsa ödül senindir ???Payfix atıyom ?
Yaw dün sana yagı alayım dedim 6 tane 50 TL dedi sktr yavşak dedim adama bim den aynısı 55 e aldım???lŞu an reisin dediğini yapıp evde kurusoğan ekmek yiyorum??
Ben markete gittim birşeyler almak için raflara bakiyom bakiyom geri cikiyom gözüm doyuyor karnım doymasada olur ???Yaw dün sana yagı alayım dedim 6 tane 50 TL dedi sktr yavşak dedim adama bim den aynısı 55 e aldım???l
Yaw avradını skim milka çikolata aldım 17 tlBen markete gittim birşeyler almak için raflara bakiyom bakiyom geri cikiyom gözüm doyuyor karnım doymasada olur ???
Zenginsin baya çikolata yiyiyorsun demek benim rüyalarımı susluyor sen yiyorsun ???Yaw avradını skim milka çikolata aldım 17 tl
Yok la yegene aldımZenginsin baya çikolata yiyiyorsun demek benim rüyalarımı susluyor sen yiyorsun ???
2 liralik pengui neyine yetmiyorYaw avradını skim milka çikolata aldım 17 tl
Yıl olmuş 2022 Hala sana yağı mı yiyorsunYaw dün sana yagı alayım dedim 6 tane 50 TL dedi sktr yavşak dedim adama bim den aynısı 55 e aldım???l
Meto canım sıkkın kaybolYıl olmuş 2022 Hala sana yağı mı yiyorsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!