***** yiyorumYıl olmuş 2022 Hala sana yağı mı yiyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
***** yiyorumYıl olmuş 2022 Hala sana yağı mı yiyorsun
Hayırdır noldu sabah neşe n iyiydiMeto canım sıkkın kaybol
Yollamadı parayı gene taraklara geldikHayırdır noldu sabah neşe n iyiydi
Yav artık kanma bu tür şeylere benide geciyon heeYollamadı parayı gene taraklara geldik
Engelledim zaten biri daha gitti forum hayatımdan??Yav artık kanma bu tür şeylere benide geciyon hee
Yav artık kanma bu tür şeylere benide geciyon hee dionki ben salak sen benden salak?
Bak ben sana açık konuşayım buradaki en güvenilirlerden bitanesi sen diğeri Acun sen benim 30 a coktun acunda 50 at 2-3 gün sonra 150 dedi. Kac zaman gecti yok. Yeminle paranin lafini etmiyorum ama sozler yerine gelmiyor Sizin gibi güvenli insanlar böyle yaparsa başkaları neler yapmaz. Gormesemde Sizleri seviyorum Kimseye guvenmeyin artıkYollamadı parayı gene taraklara geldik
Len senin parana çökermiyim cezalısın sadece?Bak ben sana açık konuşayım buradaki en güvenilirlerden bitanesi sen diğeri Acun sen benim 30 a coktun acunda 50 at 2-3 gün sonra 150 dedi. Kac zaman gecti yok. Yeminle paranin lafini etmiyorum ama sozler yerine gelmiyor Sizin gibi güvenli insanlar böyle yaparsa başkaları neler yapmaz. Gormesemde Sizleri seviyorum Kimseye guvenmeyin artık
Bi bakmışsın cezan bitmiş payfixin dolmuş ?Len senin parana çökermiyim cezalısın sadece?
Bizimde ceza akşam bitiyo ??Bi bakmışsın cezan bitmiş payfixin dolmuş ?
Kapalı özelin@kadircan4747 dayı dm atar mısın
simdi atar mısın dayıKapalı özelin
Kapalısimdi atar mısın dayı
Attımsimdi atar mısın dayı
bende cevap verdim
Yaw ne günaydın ıGünaydınlar herkese hayırlı cumalar
BenDayiya kim yanlış yaptı çıksın ortaya
Senin daşşağına kurban olsunlar?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!