Geçmiş olsunKahpelik son moda 1.15 sn tek sayı atmadilar. İzledim 2 defa da potaya gitti yani. Gelse konu acacaktim Ekli dosyayı görüntüle 5569
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsunKahpelik son moda 1.15 sn tek sayı atmadilar. İzledim 2 defa da potaya gitti yani. Gelse konu acacaktim Ekli dosyayı görüntüle 5569
Payfix at matador abiGünaydınlar Matador abinizi kimse görmez olmuş bu devran döndüğünde çoğu kişiyi topaç niyetine dönderecem herkesin kafasına göre voltalar uzun ???
Dostum özele bir bakar mısınPayfix at matador abi
AtıldıPayfix at matador abi
Bende atayım mı babayiğittt. Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır.Payfix at matador abi
50 attım bol şansAtıldı
Gün doğarken ardından tepelerin neyse anladın gerisini rooster pusuda argo kullanmıyorumBende atayım mı babayiğittt. Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır.
Yala50 attım bol şans
atmamısın kanka kandırıldkm ?50 attım bol şans
Bıdı bıdı yapma kral kalıbının adamı ol işini yapGün doğarken ardından tepelerin neyse anladın gerisini rooster pusuda argo kullanmıyorum
Ula dün 00.00dan sonra maaş yatacak diyordunYala
atmamısın kanka kandırıldkm ?
Yatmadı aksama kaldı aksam gelecek inşUla dün 00.00dan sonra maaş yatacak diyordun
Atmam desen daha iyiydi amke attım bol şans ne kardeşim yakısmadı sanaUla dün 00.00dan sonra maaş yatacak diyordun
Akşam para ayarlaAtmam desen daha iyiydi amke attım bol şans ne kardeşim yakısmadı sana
Akşam para ayarla
Akşam para ayarla
Atmam desen daha iyiydi amke attım bol şans ne kardeşim yakısmadı sana
Asker adamiz dün Payfix at diyor millettin duygularıyla oynuyorKardeşim tofaşçı tayfa hep böyle boş muhabbet lazım olduğunda yaz sen bana.
nerde askersinAsker adamiz dün Payfix at diyor millettin duygularıyla oynuyor
Çim ulaAsker adamiz dün Payfix at diyor millettin duygularıyla oynuyor
Asker adamiz dün Payfix at diyor millettin duygularıyla oynuyor
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!