Konyanerde askersin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Konyanerde askersin
Ben askerde parasızlıktan 50 gün sigara içmedim sende içme ayrıca asker olman bişeyi değiştirmiyorAsker adamiz dün Payfix at diyor millettin duygularıyla oynuyor
Yok muhatap olmaya değmez sağlık olsunYa koy gôtüne bir daha derse ben atayım da git aç karnını doyur de.
Anlamadım dostumÇim ula
Tamamda dostum neden Payfix at diye dalga geçiyorsun neyse iyi forumlarBen askerde parasızlıktan 50 gün sigara içmedim sende içme ayrıca asker olman bişeyi değiştirmiyor
Yaptığın muhabbet yanlış usta dalga geciyorsun 1 değil 2 kişiye de aynısını yaptın ego tatmini mi yapıyorsun ?Ben askerde parasızlıktan 50 gün sigara içmedim sende içme ayrıca asker olman bişeyi değiştirmiyor
herkese inanma böyle sende bence boş ver
Evet @pardonelimkaydı öğretmenim öğrettiYaptığın muhabbet yanlış usta dalga geciyorsun 1 değil 2 kişiye de aynısını yaptın ego tatmini mi yapıyorsun ?
Aynen dostum sağlık olsunherkese inanma böyle sende bence boş ver
Güzel ego tatmin ederken IQ düşüklüğünü ortaya koyuyorsun ama cok belli oluyor yapmasan daha iyi olur benceEvet @pardonelimkaydı öğretmenim öğretti
Payfix atGüzel ego tatmin ederken IQ düşüklüğünü ortaya koyuyorsun ama cok belli oluyor yapmasan daha iyi olur bence
12345678910Payfix at
Bende atammiPayfix at
Haklısın babayiğit. Papara atMaddi konuların şakası asla olmaz.
PAPARA Kullanımım yok Bedir.Haklısın babayiğit. Papara at
Payfix atPAPARA Kullanımım yok Bedir.
Maddi konuların şakasını sevmem ama atayımPayfix at
Kesene bereket ?Payfix at
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!