Gūnaydınlarsss
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır. Günaydın babayiğitGūnaydınlarsss
Ne oldu laGünaydınlar
payfizx’in amkkk
Beni de dön der canım sıkılıyor degisiklik olurGünaydınlar Matador abinizi kimse görmez olmuş bu devran döndüğünde çoğu kişiyi topaç niyetine dönderecem herkesin kafasına göre voltalar uzun ???
Seni dönme dolaba bındırecem canını sıkma senın haberın gelıyor kulagıma katlın vacipte yiğenlerimin hatrına ellemıyom senı bek tatlu keratalar ?Beni de dön der canım sıkılıyor degisiklik olur
Dayidan izin çıktı @Cevik42 ödül atarsa akşama rol var. Kasa 50 hedef 500-1000 arasi birseyler liste sendeMeto dönüş un şerefine bı üfleme gider
Yazdım kanka nickini
Tamam knk haber et banaYazdım kanka nickini
TmmTamam knk haber et bana
Sabah 60 vardı 2 kupon yaptım cortt oldum. birisinde 73 alacaktim 24-21 önde 3 farklı Yener demişim 24-24 oldu 28-26 aldı. Oyanamadan az beklesem 2.50 oradan eve alacaktim tutacaktiMeto dönüş un şerefine bı üfleme gider
Yav dün saat 6 da 100 TL gönderdim dedim kyk yattı dünya kupasına kupon yapayım hala eklenmedi 24 saat içinde eklenecek diyip duruyor şerefsizlerNe oldu la
kimlik bilgileri hatalı denmekte / isim soy isim tc ve dogum tarihi alabilir miyim lütfen? bir de ne ekleyelim 50 tl freebet mi yoksa 50 freespin mi?Tamam knk haber et bana
Şike liginde normal böyle şeyler 24-14 den set veren biliyorumSabah 60 vardı 2 kupon yaptım cortt oldum. birisinde 73 alacaktim 24-21 önde 3 farklı Yener demişim 24-24 oldu 28-26 aldı. Oyanamadan az beklesem 2.50 oradan eve alacaktim tutacakti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!