Numarasını veriyorum. 0900 910 10 00 gece 12 den sonra arabana verirmi acaba nasil ulasirim kendisine
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Numarasını veriyorum. 0900 910 10 00 gece 12 den sonra arabana verirmi acaba nasil ulasirim kendisine
Numarasını verdim ben adama20tl atarsan söylerim hocam
20tl atarsan söylerim hocam
hala ayak yapıyo??koca forumda bi omu var baskasi yokmu dunddn neri bana cevik psrdon tefo diyorlar 3 kisi arasinda gidip geliyorm
hala ayak yapıyo??
yok uğraşmak istemedim acizsin kovuldugun yere hala zorla giriyonvay serlok holmes reis gece papara ad soyaddan falan ksnitlicaktin olmadimi
Paparadan 20 yolla bilirim ben bakayım sen o musun veya o sen misin diye ?vay serlok holmes reis gece papara ad soyaddan falan ksnitlicaktin olmadimi
@muhsinovi @Vortex numarası buydu dimi onun aklımda kalan bu benimNumarasını veriyorum. 0900 910 10 00 gece 12 den sonra ara
yok uğraşmak istemedim acizsin kovuldugun yere hala zorla giriyon
Paparadan 20 yolla bilirim ben bakayım sen o musun veya o sen misin diye ?
boşver gevezenin teki dün yedi çevikten yediremedi kendine ?@muhsinovi @Vortex numarası buydu dimi onun aklımda kalan bu benim
Sen değilsin tmm bu onun papara adı değil
param olmadıgını nerden cıkardın?bu kendini serlok sanan eleman var tutturdu pardon mardon diyo aslinda ilk basta ilyas misin dedi bana sonra pardona dondu parasizliktan kafayi yemis ne dicegini sasirdi
Ekli dosyayı görüntüle 6246
param olmadıgını nerden cıkardın?
Telegrama yokki onda@muhsinovi Dayıya sölesene telegramdan foruma baksın bi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!