utanmaz arlanmaz akıl hastasına bak ya sustum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kıran konuyu başlatana söyle onu sen mılletı rencide eden gururuyla oynamaya calışan? bence ona söyle hemde bunu defalarca kac kişiye yapantamam la uzatmayın ölümlü dünya bosverın mk surda hepimiz iş stresı oIsun aıIe sorunlarıı para sorunIarını vs vs bır kenara atıp uzaklaşıyoruz zaman gecırıyoruz 3-5 tI ıcın kalp kırmaya degmez hepimiz kardesiz
ya boşver sen neden karışıyorsun james kendini savunabiliyor zaten.utanmaz arlanmaz akıl hastasına bak ya sustum
öncesını bıIemem bende daha önceIerı sevmezdim atarIanırdık birbirimizi ama ozunde ıyı bırısı oda bosverın dostumkıran konuyu başlatana söyle onu sen mılletı rencide eden gururuyla oynamaya calışan? bence ona söyle hemde bunu defalarca kac kişiye yapan
adama uc kısı saldırıyolar haysıyetı gururu var ınsanın bı yerde patlıyor rencıde edıyor benım de sinirlerım bozuldu defalarca yaptı bunu kım o yargı dağıtıyor iyiyi kötüyü belirliyor yeteröncesını bıIemem bende daha önceIerı sevmezdim atarIanırdık birbirimizi ama ozunde ıyı bırısı oda bosverın dostum
Ya muhattap olma reis beni sevmeyen kadar sevip sayan insanlar da var allh razı olsun sorun bu değil kimseye birseye inandirmak kanitlama cabasina da hicbirzmn girmedim girmemde bnm 2 foruma uyeligim var bir tane allahin kulu çıkıp surda gördüm diemez başka bazıları gibi 10 tane forum kovalayip cikar peşine dusmuyorum yanlış anlaşılmasın yapanada sözüm yok ama laf olsun die kimse de gelip orda burda adımi kullanamaz 1.5 yıldır buralardayim belki 2 o kadar liste tuttum dağıtım yaptım yeri geldi borç aldım verdim yanlış yapan oldu sırtimizdan vuran sıkıntı yok eyw ama 1 allahın kulu da çıkıp parami vermedi bana yanlış yaptı sirtimdan vurdu diyemez heleki karakter yoksunlari hiç ağzını acmasinlan sen kımsın mılletı yargılıyorsun velevkı dagıtmıyor bana neden tnaımzken 40 tl attı 1 saat sonra cvp versene ne adımı bılır ne sanımı o an muhabbet gelıstı daha 2 hafta oluyor yazıları ss olarak bulur gözune sokarsam napacaksın ?
hani kim saldırıyor jamese sende amma abarttın kardeşadama uc kısı saldırıyolar haysıyetı gururu var ınsanın bı yerde patlıyor rencıde edıyor benım de sinirlerım bozuldu defalarca yaptı bunu kım o yargı dağıtıyor iyiyi kötüyü belirliyor yeter
kıran konuyu başlatana söyle onu sen mılletı rencide eden gururuyla oynamaya calışan? bence ona söyle hemde bunu defalarca kac kişiye yapan
murat nerde murat .Dhani kim saldırıyor jamese sende amma abarttın kardeş
hani kim saldırıyor jamese sende amma abarttın kardeş
Beni etiketleme diorum anlayışın kıt mi dostum herkese beyinsiz diosun beğinsizligin kitabını yaziyorsunBen @James e sadece sinyal derim kötü bir şey demiş miyim sor bakalım? Bir küfür etmiş miyim? Meto da bende gördüğümüzü söylüyoruz ne yapalım şimdi sen rahatsız olacan diye düşüncemizi mi söylemeyelim?
sen herkese bunu yapıyorsun sorun burada birinin sana bır şeyler demesı lazım artık sen yargı machine falan değilsin allahın görevini mi üstlendinKafayı sıyırmış bu.
ciğdem kola
@James @pardonelimkaydı az hatırım varsa bosverın dostIar kapatın kouyu lüten
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!