pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
@James @pardonelimkaydı az hatırım varsa bosverın dostIar kapatın kouyu lüten
İlk linke bak sonra verdiği cevaba bak harbi sorunlu bu littlestar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@James @pardonelimkaydı az hatırım varsa bosverın dostIar kapatın kouyu lüten
sen benım para göz oldugumu mu ınkar edıyorsun kolayı var şuan bır lıra param yok sen bana sımdı 20 lira yada 50 lira at ben o parayı ınstagramda canlı yayın açıcam bankadan cektıgımı ve yaktığımı belgelıcem kabul mü? var mısın deneyelim mi o pis paran yanmaz gerçi senin mq
Şu mesajlara bakar mısın? Nasıl bir kafayı yediğini gör.
okucam şimdide 10 sayfa mk
okucam şimdide 10 sayfa mk
gordüm bosver sabah sabah beynımi actınız haHepsini değil iki linke bak yeter.
Beni etiketleme diorum anlayışın kıt mi dostum herkese beyinsiz diosun beğinsizligin kitabını yaziyorsun
james sana kötü birşey mi dedik gelip bizi etiketleyip arkamdan atıp tutmuşsunuz diyorsun senin yüzüne karşıda sürekli söylediğimiz konuştugumuz şeyler degilmi yazdıklarımız. sana karşı ne kötü bi söz var nede kötü bir kelime. bukadar uzatmanın ne anlamı var sen bana küfür etmiş birisi olmana ragmen seninle yinede konuşuyoruz.Beni etiketleme diorum anlayışın kıt mi dostum herkese beyinsiz diosun beğinsizligin kitabını yaziyorsun
Çok fena yakalamışsin ya ne kadar komik bir durum ** insanlari aşağılamayi küçük görmeyi ne kadar seviyosun sen geçen gotume bilmem ne girdi bidaha burda olmayacam diodun ne olduHepsini değil iki linke bak yeter.
meto sen barı gırme la devreye uzar gıder bujames sana kötü birşey mi dedik gelip bizi etiketleyip arkamdan atıp tutmuşsunuz diyorsun senin yüzüne karşıda sürekli söylediğimiz konuştugumuz şeyler degilmi yazdıklarımız. sana karşı ne kötü bi söz var nede kötü bir kelime. bukadar uzatmanın ne anlamı var sen bana küfür etmiş birisi olmana ragmen seninle yinede konuşuyoruz.
Çok fena yakalamışsin ya ne kadar komik bir durum ** insanlari aşağılamayi küçük görmeyi ne kadar seviyosun sen geçen gotume bilmem ne girdi bidaha burda olmayacam diodun ne oldu
cıgnıyon mu la benı uzatmayın Ia .DÇok fena yakalamışsin ya ne kadar komik bir durum ** insanlari aşağılamayi küçük görmeyi ne kadar seviyosun sen geçen gotume bilmem ne girdi bidaha burda olmayacam diodun ne oldu
iyi çıktım devredenmeto sen barı gırme la devreye uzar gıder bu
cıgnıyon mu la benı uzatmayın Ia .D
farkındaysan bana birşey demiyorlar sevilen birisiyim kimseyle bir sorunum yok aslındacıgnıyon mu la benı uzatmayın Ia .D
sivilce yapıyor fazlası zararÇiğdem kola bitti herhalde.
bana dokunmayan yılan misali senin ki kardeşim en güzelini yapıyon etli sütlü karışmıyonfarkındaysan bana birşey demiyorlar sevilen birisiyim kimseyle bir sorunum yok aslında
senin kupon tekten mi yattı naptıbana dokunmayan yılan misali senin ki kardeşim en güzelini yapıyon etli sütlü karışmıyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!