Hayırlı geceler millet sıkmayın canınızı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Forumu bundan dolayı seviom ?Kanka bak adamlar haksız değil 40 dk takipin yok takip şart denmiş ben karışmak istemedim ama bu her zaman olsa herkes ben ben listedeyim yapar
ısyan bayragını cekıyorum benım nıckı guzeI bırsey yap bu ne yaGüle güle kardeşim..
Yalan söyledin demedim normalde bu olmamalı sadece benceItiraf etmisim sanki yalan soylemistim ya mk
Dayi gene senin konu acilmis asada gordum hayirdir insAdını apcuva da yapsan nafile?
muzur tefocanForumu bundan dolayı seviom ?
Ne yapalım?ısyan bayragını cekıyorum benım nıckı guzeI bırsey yap bu ne ya
Kavga kin le mi besleniyorsun dayıForumu bundan dolayı seviom ?
ben baktım çıkanların rt etiket tamam kral ben dahilKanka twitterda 10 kişi rt yapmış 3 arkadaş eklemiş burda 15 kişi listede onuda kontrol et
Tc onay nerde kardesim katilirken bi sartlara bakman dilegiyle iyi yolculuklar sanaforum benim için bitmiştir
hacımurat yapNe yapalım?
Yok la ben yokum sen varsın o yok bu var?Kavga kin le mi besleniyorsun dayı
sana bıraktım ceken sensın soyIe guzeI bırsey yap sana zahmet @RoosterNe yapalım?
TAKİP + SİNERJİ ŞART!Kanka twitterda 10 kişi rt yapmış 3 arkadaş eklemiş burda 15 kişi listede onuda kontrol et
Dayi sen etkinlik kazanmissin bitane asada gordum onu bi eritelim ?Yok la ben yokum sen varsın o yok bu var?
etkinlik için tekrar teşekkürler payfix sanamı atılıyo kaanamı kralNe yapalım?
Ben sana bisey demedim brom. Ben itiraf etti diyene diyorum. Ben itirafta falan bulunmadim ki yalan yok dedim bi sure uyuyakaldim dedim acikca soyledim yaniYalan söyledin demedim normalde bu olmamalı sadece bence
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!