Aha ?02-11-2021 22:10:15 çekiliş tarihine bakın saat 10 da yapılmış sen şimdi çekiliş yapmadınmı kardeş saat şuan gece 1 nasıl oluyor bu? Baktım listenin üstndeki kişiler çıkmış sürekli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aha ?02-11-2021 22:10:15 çekiliş tarihine bakın saat 10 da yapılmış sen şimdi çekiliş yapmadınmı kardeş saat şuan gece 1 nasıl oluyor bu? Baktım listenin üstndeki kişiler çıkmış sürekli
Dostum seni listeye aldım daha sorunun ne?Madem dakika dakika takip bu kadar onemli neden kurallarda yazmiyor? Kurallarda yazan rt fav yapan 10 kisi varken listede neden 15 kisi var? Kuralcı olacaksanız yazdiginiz kurallar oncelik olsun. Kimse rt fav yapmaz bundan sonra bence.
?02-11-2021 22:10:15 çekiliş tarihine bakın saat 10 da yapılmış sen şimdi çekiliş yapmadınmı kardeş saat şuan gece 1 nasıl oluyor bu? Baktım listenin üstndeki kişiler çıkmış sürekli
TeNe yapalım?
Tekrar çekiliş yap?
Forumda aktif takilan biri olsan anlarsin simdi sana anlatacak vaktim yok bro kurallar dogru.Madem dakika dakika takip bu kadar onemli neden kurallarda yazmiyor? Kurallarda yazan rt fav yapan 10 kisi varken listede neden 15 kisi var? Kuralcı olacaksanız yazdiginiz kurallar oncelik olsun. Kimse rt fav yapmaz bundan sonra bence.
avrupa saatı o sen hıc cekılis yapmamıssın beIIı02-11-2021 22:10:15 çekiliş tarihine bakın saat 10 da yapılmış sen şimdi çekiliş yapmadınmı kardeş saat şuan gece 1 nasıl oluyor bu? Baktım listenin üstndeki kişiler çıkmış sürekli
Vallamı?Dayi sen etkinlik kazanmissin bitane asada gordum onu bi eritelim ?
Varlıkların yerini gösteren zamirlerdir. Türkçedeki başlıca işaret zamirleri bu, şu, o, bunlar, şunlar, onlar, öteki, beriki, bura, şura, ora, burası, şurası, orası, böylesi, şöylesi ve öylesi'dir: Şu, benim kardeşim. Orası çok uzak.Yok la ben yokum sen varsın o yok bu var?
la yazdı sizide yazdı adamMadem dakika dakika takip bu kadar onemli neden kurallarda yazmiyor? Kurallarda yazan rt fav yapan 10 kisi varken listede neden 15 kisi var? Kuralcı olacaksanız yazdiginiz kurallar oncelik olsun. Kimse rt fav yapmaz bundan sonra bence.
Dur ozelden yaziom o benim hemen 100 yapalim cekelim 50 benim ?Vallamı?
Yaw gece gece bi git meto?Varlıkların yerini gösteren zamirlerdir. Türkçedeki başlıca işaret zamirleri bu, şu, o, bunlar, şunlar, onlar, öteki, beriki, bura, şura, ora, burası, şurası, orası, böylesi, şöylesi ve öylesi'dir: Şu, benim kardeşim. Orası çok uzak.
avrupa saatı o sen hıc cekılis yapmamıssın beIIı çok
şu banı haketmyomu şimdi yada sövmeyi çıkan adamların günahı neTe
Tekrar çekiliş yap?
Forum üyelerine Rt şartı yokmuş reis yukarıda yazdılarTamam kanka ama twitter şartını yerine getirmeyen var 10 kişi beğenmiş rt yapmış 15 kişi listede nasıl oluyor hepsi tamam ama?
BAK DOSTUM 1.CİSİ ÇEKİLİŞİN ŞAİBELİ OLDUGUNU BELİRTECEK ŞEKİL KONUSUYORSUN.Tamam kanka ama twitter şartını yerine getirmeyen var 10 kişi beğenmiş rt yapmış 15 kişi listede nasıl oluyor hepsi tamam ama?
Cikmayan insan her turlu bahane uretir kural 1905avrupa saatı o sen hıc cekılis yapmamıssın beIIı
Yav açıkladık yaTamam kanka ama twitter şartını yerine getirmeyen var 10 kişi beğenmiş rt yapmış 15 kişi listede nasıl oluyor hepsi tamam ama?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!