dayı iban saldımm @kadircan4747 ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
matador parayi vurdu zati bitine devretsin gardas sozu dinleçekiliş hatalı bana cıkması imkansızdı hele 2 adanalıya cıkması mumkunatı yok @EL MATADOR
Her rolde kazanıyor ama bi kez kazandım demiyor )gardasima ciksin ya oda benim gibi cukkasiz
Ohaa ben şookEl matadorda 1 saat önce paralar cüzdana sığmıyor deyipte role mı katılıyor
Kazananlara tebrikler yinede
ilyas sanada papara saldım???Hurraa
yok be onda fazla olsa dagitir kardesim emin ol 20 ile 30 la ya iddaya ya cigaraya veriyorHer rolde kazanıyor ama bi kez kazandım demiyor )
kanka oyle deme be bazen oldumu hiç bişi gelmiyorBu muhsin ne şanslı yav
Sanami cikti laHurraa
ben istemiyom haci zatn bizden birine atsin devretsin dedim benim isteyecegim adamlar bellidirSıranı bekle ?
DAYIIIIIIII BANA CIKTIIIIIIIIIIIISanami cikti la
Çekilişte şansın var maşallah ama belli ki idda yok )kanka oyle deme be bazen oldumu hiç bişi gelmiyor
Hayirlu olsubDAYIIIIIIII BANA CIKTIIIIIIIIIIII
Doğrudur inşallah kazanıryok be onda fazla olsa dagitir kardesim emin ol 20 ile 30 la ya iddaya ya cigaraya veriyor
Geldimçekiliş hatalı bana cıkması imkansızdı hele 2 adanalıya cıkması mumkunatı yok @EL MATADOR
SENDE KİRVEGeldim
lo gelme ruslara devamke odulu bizden birine aktar ben haric ))Geldim
La senin yas kac hep kardesim dion@kadircan4747 lesene bereket kardesım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!