Oo hayırlı olsun sana çıkmış @muhsinovi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
daha yeni telde 3 lafin belini kirdik bana bile demiyo kankam dayim gizemli adamHaber etsene açıyom konu diye ? @kadircan4747 pramı ver
Adamı niye almıyon çok ayıp çok netcek şimdi ?????Tekrar kontrol edebilirsin ben 2 kez baktım beğenin yok Katılabilirsin diye ben dedim sana neden almamazlık yapayım ?
21Senın kac ?
Dayı biz koklatmıyo artık kanka yeni sevgili edindi o ?daha yeni telde 3 lafin belini kirdik bana bile demiyo kankam dayim gizemli adam
yok yok iptal bu cekilis ?Tekrar kontrol edebilirsin ben 2 kez baktım beğenin yok Katılabilirsin diye ben dedim sana neden almamazlık yapayım ?
37 ?????
yok 18 dayı
37 ??? yakınlar bilir atıyom payfix hemen gönder ))DAYININ yaşını bilene 25 tl payfix
dayim ozbek seviyor kankiDayı biz koklatmıyo artık kanka yeni sevgili edindi o ?
Len **** atm hala duzelmedimiDayı biz koklatmıyo artık kanka yeni sevgili edindi o ?
dayim ozbek seviyor kDayı biz koklatmıyo artık kanka yeni sevgili edindi o ?
Yerli mali yurdun malidayim ozbek seviyor kanki
Bizimde gözler çekik de birşeyimiz var ana dayıya gelmiyo o ????dayim ozbek seviyor kanki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!