İ
nan ma?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
nan ma?
Zaten inanmıyomİ
nan ma?
Cokta tın?Zaten inanmıyom
İlk Yarıdaki El pozisyonu penaltı değilmiydi Peki bunu neden sölemiyonuz hakem Hakem tutturuyonuz *** 10 Kişiyi Yenemiyonuz Hâla HakemDün gs nin hakkını nasil yedi serefsix hakem adam arkasinda diagnenin ordan savunma şekli varmi ? önünde olmasi lazim kendisi diahnenin ustune stlamaya calosiyo diagne de normal olarao itiyo kendi dengede durmasi lazim
Hakeme gözlük berkaya sözlük??İlk Yarıdaki El pozisyonu penaltı değilmiydi Peki bunu neden sölemiyonuz hakem Hakem tutturuyonuz *** 10 Kişiyi Yenemiyonuz Hâla Hakem
Hakeme tarak berkaya şampuan????Hakeme gözlük berkaya sözlük??
Ona bakmican sen son dk daki olaya bakcan esitlikmi yapcak hakem inadina iptal etti golu adam onune atliyo adamin yazik seref yoksunu hakemİlk Yarıdaki El pozisyonu penaltı değilmiydi Peki bunu neden sölemiyonuz hakem Hakem tutturuyonuz *** 10 Kişiyi Yenemiyonuz Hâla Hakem
Niye ona bakmıyorum El pozisyonunu verse penaltı dalgamı geçiyonOna bakmican sen son dk daki olaya bakcan esitlikmi yapcak hakem inadina iptal etti golu adam onune atliyo adamin yazik seref yoksunu hakem
El degil o bi de kirmizi 82 de gormus ** sanki 60 da gormus gibi 10 kisi diyosun birak boyle iste iptal etmeseler goldu o gs 2.1 yendiydi guzel verdi size altin tepsideNiye ona bakmıyorum El pozisyonunu verse penaltı dalgamı geçiyon
Boşver klasik gs taraftarı ??İlk Yarıdaki El pozisyonu penaltı değilmiydi Peki bunu neden sölemiyonuz hakem Hakem tutturuyonuz *** 10 Kişiyi Yenemiyonuz Hâla Hakem
Bjk liyimBoşver klasik gs taraftarı ??
Oğlum kırmızı kartlıykrn attık zaten golü hazmedemiyosunuz anlıyorum da bu kadar yapmayınEl degil o bi de kirmizi 82 de gormus ** sanki 60 da gormus gibi 10 kisi diyosun birak boyle iste iptal etmeseler goldu o gs 2.1 yendiydi guzel verdi size altin tepside
Hadi sizi sevindridilrr yil sonu koc koc diye bagirirsinizOğlum kırmızı kartlıykrn attık zaten golü hazmedemiyosunuz anlıyorum da bu kadar yapmayın
Iban kayıtlı zaten bilionBasstim zaten 1800 tl?bereket versin ?
O El değilmi Kanka ciddiysen Daha alıntı yapmcamEl degil o bi de kirmizi 82 de gormus ** sanki 60 da gormus gibi 10 kisi diyosun birak boyle iste iptal etmeseler goldu o gs 2.1 yendiydi guzel verdi size altin tepside
Ya yarram beşiktaşlıydan fenerden sanane Git kendi takımına bak alnaya çaktı 2-0 git ona ağlaKazanin bu sene de bisey olmucak sizden sampiyinlugu unutun kocu kovun simdide sirada ki ni dusunun en son fb sampiyon oldufu zamam dolar 2 liraydi
Si kimsiniz?Iban kayıtlı zaten bilion
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!