Alnaya kim abi???Ya yarram beşiktaşlıydan fenerden sanane Git kendi takımına bak alnaya çaktı 2-0 git ona ağla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Alnaya kim abi???Ya yarram beşiktaşlıydan fenerden sanane Git kendi takımına bak alnaya çaktı 2-0 git ona ağla
Alanya⚽️Alnaya kim abi???
Para nerde yazıyor allahım kör oldum da benmi giremiyorumPARA YOK???
PARA tinnePara nerde yazıyor allahım kör oldum da benmi giremiyorum
Yarraak kafasi duzgun konusYa yarram beşiktaşlıydan fenerden sanane Git kendi takımına bak alnaya çaktı 2-0 git ona ağla
Başımın Üstünde Yerin varYarraak kafasi duzgun konus
Ben para demedim ki yok diyorsunPARA tinne
Peşinen söyledim ?Ben para demedim ki yok diyorsun
Baş derken soğan cücüğümü yoksa tarak başımı???Başımın Üstünde Yerin var
kim paylaş alsam mı?Ben para demedim ki yok diyorsun
Arti berkan kırmızıNiye ona bakmıyorum El pozisyonunu verse penaltı dalgamı geçiyon
Senin olsun. Sana Hibe ettim borcunu sildim. Bana borcun yoktur. Paranın MK sana birşey olmasın. Başka yazılacak birşey kaldimiPeşinen söyledim ?
Sana ne olum git uyu akşam iş yokmu tarragım ?Arti berkan kırmızı
Al alCe
kim paylaş alsam mı?
Vermiom ki zaten ?Senin olsun. Sana Hibe ettim borcunu sildim. Bana borcun yoktur. Paranın MK sana birşey olmasın. Başka yazılacak birşey kaldimi
Ordanda dağıttım ama seni tabiki zorlamıyoruz kral yapacak daha iyi bi işin varsa ki öyle görünüyor onuda yapabilirsin ha yok bende katılayım dersen baş gös üstüneYaptığın çekimlerden dağıtsana Bonusunumu takip etçez senin
Canın sağolsun.Vermiom ki zaten ?
Canımı skimmm ?Canın sağolsun.
Senin haberin yok tabiki burdaki qdamların başka forumda ödülü aldıda çekim bile yaptı belki ??Yaptığın çekimlerden dağıtsana Bonusunumu takip etçez senin
Ne kadar nezih vede naziksin dost cidden paçalardan akıyo yaniYa yarram beşiktaşlıydan fenerden sanane Git kendi takımına bak alnaya çaktı 2-0 git ona ağla
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!