Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eğlenmeye bak la eski multim boşa sinirleniyosunuz
Gel multi olakEğlenmeye bak la eski multim boşa sinirleniyosunuz
Poi diyorum kimisi inanıyor kimisi inanmıyor, kim olayım kıral? Hem diğer yer neresiymiş son onu söyle bakalım?Sen diğer yerdensin benim kıral deyişimi biliyorsun kimsin sen bir tanıt bakalım kendini.
Eee normal her forum da dağıtımlar millete ekmek olsun diye yapılmıyor mu kuponu atan da kendince totem yapıyo işteKupon yatıyor gol yok biz neyi tartışıyoruz bu forumu ekmek teknesi olarak görüyor çoğu kişi
dostluklar hikaye
Dur dur sayın admin konuşmayı bilen arkadaşlar varmış muhabbet ediyozBirbirimizle tartışmayı bırakıp maça mı odaklansak arkadaşlar?
Olalım alex koy profileGel multi olak
Benim seninle görüşmem çok mümkün değil sen de heves etme ???görüşcez merak etme
Tartışmanızın içinde küfür olursa 2 - 3 gün tatile yollucam sizi.Dur dur sayın admin konuşmayı bilen arkadaşlar varmış muhabbet ediyoz
OZAMAN pişti oluyuOlalım alex koy profile
Dostumbak kararina saygiliyim takip ediyorduk saat belirtmeden begenen dedin o yuzden rollerde eger mac aralari uzaksa takip etmeme olabilir ama ayni saat de bir yada ikili maclarda takip konulurki maca odaklanma olaun.ucu acik oluncaboyle oluyor.kararina saygiliyim.simdi 2 saat burda duranla hic ortada olmayan bir olmuyo iste kupon ilk yari gol gelirse rahat gelirKupon yatıyor gol yok biz neyi tartışıyoruz bu forumu ekmek teknesi olarak görüyor çoğu kişi
dostluklar hikaye
O zaman hesabın şifreyi verem ben yokken takıl 2 hesaplaOZAMAN pişti oluyu
Aynen bende onu demek istedim ama anlamadı beniDostumbak kararina saygiliyim takip ediyorduk saat belirtmeden begenen dedin o yuzden rollerde eger mac aralari uzaksa takip etmeme olabilir ama ayni saat de bir yada ikili maclarda takip konulurki maca odaklanma olaun.ucu acik oluncaboyle oluyor.kararina saygiliyim.simdi 2 saat burda duranla hic ortada olmayan bir olmuyo iste kupon ilk yari gol gelirse rahat gelir
Adam da diyo ki siz de durmayın şart başta belli zaten duruyorsanız zevkine durun diyoDostumbak kararina saygiliyim takip ediyorduk saat belirtmeden begenen dedin o yuzden rollerde eger mac aralari uzaksa takip etmeme olabilir ama ayni saat de bir yada ikili maclarda takip konulurki maca odaklanma olaun.ucu acik oluncaboyle oluyor.kararina saygiliyim.simdi 2 saat burda duranla hic ortada olmayan bir olmuyo iste kupon ilk yari gol gelirse rahat gelir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!