Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oda sakat iş böle takılakO zaman hesabın şifreyi verem ben yokken takıl 2 hesapla
Yok oda hakli kendince herkes faydalansin durumu varda 2 saattir burdayim?? lazim.olmasa bu kadar dusmem neyse kupon gelsin de nasip kiminse o alsinAynen bende onu demek istedim ama anlamadı beni
Ne emmeye ne gömmeye emmi ne istiyon diğer yaşlı nerdeOda sakat iş böle takılak
Küfür eden arkadaşı 7-8 kez rapor ettim çok değişen bisey olmadı. Konunun basından bu yana tek mesajımda küfür yok. Orası da adaletinize kalmış. Tatile 1 hafta da çıkarım ?Tartışmanızın içinde küfür olursa 2 - 3 gün tatile yollucam sizi.
Nasıl yok lan ? İlk küfür eden sensinKüfür eden arkadaşı 7-8 kez rapor ettim çok değişen bisey olmadı. Konunun basından bu yana tek mesajımda küfür yok. Orası da adaletinize kalmış. Tatile 1 hafta da çıkarım ?
Alem adamsin sende duruyon iste deminden beridir yaziyon ??Adam da diyo ki siz de durmayın şart başta belli zaten duruyorsanız zevkine durun diyo
Ula kanka sensin gülüşünden tanıdımKüfür eden arkadaşı 7-8 kez rapor ettim çok değişen bisey olmadı. Konunun basından bu yana tek mesajımda küfür yok. Orası da adaletinize kalmış. Tatile 1 hafta da çıkarım ?
Seni demedim farkındaysan çoğul konuştum. Senden alıntı yaptım diye üstüne alınmaKüfür eden arkadaşı 7-8 kez rapor ettim çok değişen bisey olmadı. Konunun basından bu yana tek mesajımda küfür yok. Orası da adaletinize kalmış. Tatile 1 hafta da çıkarım ?
KayıpNe emmeye ne gömmeye emmi ne istiyon diğer yaşlı nerde
Kardesim profil resmine hayran kaldim ?Küfür eden arkadaşı 7-8 kez rapor ettim çok değişen bisey olmadı. Konunun basından bu yana tek mesajımda küfür yok. Orası da adaletinize kalmış. Tatile 1 hafta da çıkarım ?
Ben muhabbete geldim işte takılıyoz öyle sıkıldım için film izliyordum bittiAlem adamsin sende duruyon iste deminden beridir yaziyon ??
Çocuğu amcasına götürecem dedi gittiKay
Kayıp
Çok alınganım şu aralar sanırım ay başı yakın adminim. Çok özür diyorum yanlış bir şey söylediysem..Seni demedim farkındaysan çoğul konuştum. Senden alıntı yaptım diye üstüne alınma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!