Verim 2 tur bin reis çok severim kendisiniKardesim profil resmine hayran kaldim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Verim 2 tur bin reis çok severim kendisiniKardesim profil resmine hayran kaldim ?
Gülüşüm kelebeğin ömrünü uzatır kardeşim.. Kimim bu arada?Ula kanka sensin gülüşünden tanıdım
Sen anladınGülüşüm kelebeğin ömrünü uzatır kardeşim.. Kimim bu arada?
Orti sen misin laGülüşüm kelebeğin ömrünü uzatır kardeşim.. Kimim bu arada?
Tayibe söv artistlik yaparsa odurOrti sen misin la
Sövmeyin sövmeyinTayibe söv artistlik yaparsa odur
Şili ligi alt ligi baksana diğer maçlarada 1-0 1-0 cok zor üst olmasıUmarız 2. Yarı açılırlar
Ne diyorsun kardesim saygi duyduğum için öyle demiştim ben ama? Ne demek istedigini anlamadimVerim 2 tur bin reis çok severim kendisini
Anliyorum ama bende diyorum kiAynen bende onu demek istedim ama anlamadı beni
En mantıklısı ilk yarı beraberlik şu ligi liglerindeŞili ligi alt ligi baksana diğer maçlarada 1-0 1-0 cok zor üst olması
Aynen öyleEn mantıklısı ilk yarı beraberlik şu ligi liglerinde
Takıldım hocam sana pp yapalım değiştiririz diye. Ben de çok severim dedimNe diyorsun kardesim saygi duyduğum için öyle demiştim ben ama? Ne demek istedigini anlamadim
O saygı duymuyor bakma fotosunu koyduğuna sevmez hiç tanınmamak için koymuşturNe diyorsun kardesim saygi duyduğum için öyle demiştim ben ama? Ne demek istedigini anlamadim
Dostum kafana gore takil sen .kupon gelsin kimin nasibiyse alsin ..Anliyorum ama bende diyorum ki
kimse takip etmek zorunda değil
şans diler etkinligide katılır yeterli
kupon tutarsa çekiliş yapilir şansli kişilere çıkar
Ama konuda kupondan çok etkinlik konuşuluyor
Dimi hocam ya. Neyse takılma sen kupon gelecek inşallah ben kalpten destekliyorumAnliyorum ama bende diyorum ki
kimse takip etmek zorunda değil
şans diler etkinligide katılır yeterli
kupon tutarsa çekiliş yapilir şansli kişilere çıkar
Ama konuda kupondan çok etkinlik konuşuluyor
Yani öyleyse ayıptırO saygı duymuyor bakma fotosunu koyduğuna sevmez hiç tanınmamak için koymuştur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!