Hayda silmeyi unutmuşuz 1 kişi daha cekilkecekEydolu lıstede yoktu kı kral
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayda silmeyi unutmuşuz 1 kişi daha cekilkecekEydolu lıstede yoktu kı kral
kesene bereketKazananlar özelden payfix atsın arkadaşlar
10-15 kere çekilişi yenilemen gerekirdi yorardi seniben ceksem cıkmazdın
Ödül sana devredildi dostum yedeği gormemisimEydolu lıstede yoktu kı kral
Evet@Saulalvarez eydolu lısteden cıkmıstı
KADERIMIZLE OYNUYORSUNUZ YEMINLE ONU SILSEN BELKI BEN İLK 8 DE CIKACAM DİMİ SACMAŞIK YA YAPTIGINIZ BI HATA YUZUNDENHayda silmeyi unutmuşuz 1 kişi daha cekilkecek
tabiki liste almayın dediğin mandalinaKesene bereket. Kazananlara tebrikler . 16 kişi içinde yedeğe bile giremeyen o şanssız arkadaş kim çok merak ettim
Tamam la sana devr edildi isyan etme hemen ?KADERIMIZLE OYNUYORSUNUZ YEMINLE ONU SILSEN BELKI BEN İLK 8 DE CIKACAM DİMİ SACMAŞIK YA YAPTIGINIZ BI HATA YUZUNDEN
olsun10-15 kere çekilişi yenilemen gerekirdi yorardi seni
Eyvallah reis saol varolBeyler çekim reddedildi sabah ödenecekmiş. Sizi bu saate kadar beklettim ben kendi hesabimdaki paradan yolluyorum paraları 5dakika içinde kazananlarin hesabinda bir beğeni birakin
DOST BU MANDALİNA YA APSULUTU AYNI ANDA CIKAMAZ NASIL OLDU BU İŞBeyler çekim reddedildi sabah ödenecekmiş. Sizi bu saate kadar beklettim ben kendi hesabimdaki paradan yolluyorum paraları 5dakika içinde kazananlarin hesabinda bir beğeni birakin
Listeciye ödül varmiydi dostum ??Beyler çekim reddedildi sabah ödenecekmiş. Sizi bu saate kadar beklettim ben kendi hesabimdaki paradan yolluyorum paraları 5dakika içinde kazananlarin hesabinda bir beğeni birakin
Mandalina hile yaptı listeden çıkarın lütfenDOST BU MANDALİNA YA APSULUTU AYNI ANDA CIKAMAZ NASIL OLDU BU İŞ
Kesene bereket hocamKazananlar özelden payfix atsın arkadaşlar
Yok ?Listeciye ödül varmiydi dostum ??
Aynı şey dostum sonuncu çıkmışsın işteKADERIMIZLE OYNUYORSUNUZ YEMINLE ONU SILSEN BELKI BEN İLK 8 DE CIKACAM DİMİ SACMAŞIK YA YAPTIGINIZ BI HATA YUZUNDEN
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!