Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
1.5 dakika boş 3 sayı1 dk boş mk
Senin lig dururken Cyber e neden oynadın1.5 dakika boş 3 sayı
Senin lig dururken Cyber e neden oynadın
Ne guzel ayarlamislar gordunmu tam sinirda kurban olam oynama su cyber a1.5 dakika boş 3 sayı
Salak was 3 kala 27 falandi 4 sayı attı mk1.5 dakika boş 3 sayı
Haklı ama cevodan hiç ses yok başına bişe gelmiş olabilirÇevoya Ayrımcılıkmı Yapılıyo Burda Sesiniz Çıkmıyo Başka biri yapsa çoktan banlanmıştı 100 sayfa takip ettik adam salak yerine koydu Bizi Banlıcakmısın kardeş ? @Rooster
Şimdi nasıl atıyor puc wash
Suç cevoda değil ki forumda forumda bağlantı koptu dağıtım yapılacağı anda forum karşılaması lazım ?Çevoya Ayrımcılıkmı Yapılıyo Burda Sesiniz Çıkmıyo Başka biri yapsa çoktan banlanmıştı 100 sayfa takip ettik adam salak yerine koydu Bizi Banlıcakmısın kardeş ? @Rooster
Ben Anlamıyorum dünden Beri herkes Suspus Adam üzerinizde nasıl baskı kurduysa Artık Bide bu kaçma olayını normalleştirdi kaçıyo 1 gafta sonra geri geliyo devam kimsede bişey demiyo sokayım yapacağınız işeÇevoya Ayrımcılıkmı Yapılıyo Burda Sesiniz Çıkmıyo Başka biri yapsa çoktan banlanmıştı 100 sayfa takip ettik adam salak yerine koydu Bizi Banlıcakmısın kardeş ? @Rooster
Kardeşim parayı roostera atabilrdi roosterda sölemiş at diye yok kanka harcamam demiş Anlatabildimmi ?Suç cevoda değil ki forumda forumda bağlantı koptu dağıtım yapılacağı anda forum karşılaması lazım ?
Bu konuda haklısınBen Anlamıyorum dünden Beri herkes Suspus Adam üzerinizde nasıl baskı kurduysa Artık Bide bu kaçma olayını normalleştirdi kaçıyo 1 gafta sonra geri geliyo devam kimsede bişey demiyo sokayım yapacağınız işe
Ondan haberim yok?Kardeşim parayı roostera atabilrdi roosterda sölemiş at diye yok kanka harcamam demiş Anlatabildimmi ?
Aynen ölemişOndan haberim yok?
Cevo ya gelene kadar başkasida ban yemesi lazım kaç kere yazdım etiket yaptım bi halt yapılmadı. Üstüne yüzsuz yüzsuz @Rooster in dagitimi da dahil birsürü ödül aldı. Diyecek söz yokÇevoya Ayrımcılıkmı Yapılıyo Burda Sesiniz Çıkmıyo Başka biri yapsa çoktan banlanmıştı 100 sayfa takip ettik adam salak yerine koydu Bizi Banlıcakmısın kardeş ? @Rooster
Herhangi bir ayrıcalık tanınmıyor. Sadece kendisini bildiğimiz için süreyi uzattık. Gece 12ye kadar gelmezse banlanacaktır.Çevoya Ayrımcılıkmı Yapılıyo Burda Sesiniz Çıkmıyo Başka biri yapsa çoktan banlanmıştı 100 sayfa takip ettik adam salak yerine koydu Bizi Banlıcakmısın kardeş ? @Rooster
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!