Rahat asker.ÇEVO nün ilk vukuati değil bu..yokken arkasından sallayak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rahat asker.ÇEVO nün ilk vukuati değil bu..yokken arkasından sallayak
Gelip sölemesi lazım acıklama yapması lazım gİlyas yani bizim bildigimiz ilyas ???
hüven kaybedioİlyas yani bizim bildigimiz ilyas ???
Sok lafı sok??Söz veripte sözünü tutmayanİ kuvvetli......
Dayida varda aramaz?Numarası yok mu kimsede arasın sorsun
Aynen aynen söz verip sözünü tutmayanlara ne yapmalı ?Söz veripte sözünü tutmayanİ kuvvetli......
Valla YÖKDayida varda aramaz?
Ulen dayikoooSok lafı sok??
Borcunu öde laAynen aynen söz verip sözünü tutmayanlara ne yapmalı ?
Dayi ne zamandir tanirsin ilyasi ne zaman ne yapacagini kestiremezsin ki .ilyas boyle iste .bir bakarsin 500 700 dagitir bir bakarsin dagitim olmaz neyse hayirlisi neyse o olsun .Gelip sölemesi lazım acıklama yapması lazım g
hüven kaybedio
Ha olsada aramam beni ilgilendiren konu değil adam sanane derse??Dayida varda aramaz?
Madem öle tanıyosunuz bekleyin?Dayi ne zamandir tanirsin ilyasi ne zaman ne yapacagini kestiremezsin ki .ilyas boyle iste .bir bakarsin 500 700 dagitir bir bakarsin dagitim olmaz neyse hayirlisi neyse o olsun .
Ben olsam derim mke? ondan aramaz dedimHa olsada aramam beni ilgilendiren konu değil adam sanane derse??
Listedeki elemanlar hala bekliyoHa olsada aramam beni ilgilendiren konu değil adam sanane derse??
Bana ne??Listedeki elemanlar hala bekliyo
Ben töbe ettim hiç bi poka karışmıom ??Listedeki elemanlar hala bekliyo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!