Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dumbelekci de vukuatlimi onu bilmiyorum@Rooster size işinizi öğretmek gibi olmasın ama tombelegi es geçip cevigi kedicigi banlarsaniz bu iş olmaz. Kural neyse herkes e uygulanması lazimki herkes yaptığı hatanın sonunda başına ne geleceğini bilsin.
Ha bendede hata var olayın üstüne hergün gitmedim. Üstüne birde iyi niyetimden ödül falan devrettim yanlış yapmışım.@Rooster size işinizi öğretmek gibi olmasın ama tombelegi es geçip cevigi kedicigi banlarsaniz bu iş olmaz. Kural neyse herkes e uygulanması lazimki herkes yaptığı hatanın sonunda başına ne geleceğini bilsin.
Bahsettiğin kişilerin hepsinin mevzusu farklı. Konuyu uzatmayalım. Cevik gece 12ye kadar gelmezse banlacaktır.@Rooster size işinizi öğretmek gibi olmasın ama tombelegi es geçip cevigi kedicigi banlarsaniz bu iş olmaz. Kural neyse herkes e uygulanması lazimki herkes yaptığı hatanın sonunda başına ne geleceğini bilsin.
Ben gelirdimİlyası bu kadar sevmiyolarmıymış hiç ödül almadın diyen 100-200 almıştır , belki başına bişey geldi veya gaflete düştü hepsini oynadı kaybetti empati yapın siz gelir bişey dermiydiniz? o kadar para kaybettikten sonra forum umrunuzda olurmuydu
Nasıl farklı tombelek benim rolden kazandığım ödülü atmadi.Bahsettiğin kişilerin hepsinin mevzusu farklı. Konuyu uzatmayalım. Cevik gece 12ye kadar gelmezse banlacaktır.
KesinBen gelirdim
İnan ma
Dayı kesin gelirsin anlamında.. niye inanmayım ??İnan ma
Kardeş İlyas ı hepimiz severiz ederiz. Ama Zorla parasını isteyen de yokki. Roll dağıtım yapmasın o zaman. Bunu yapan tombelek olsa dumbelekte olsa cevikte olsa yaptığı yanlış.İlyası bu kadar sevmiyolarmıymış hiç ödül almadın diyen 100-200 almıştır , belki başına bişey geldi veya gaflete düştü hepsini oynadı kaybetti empati yapın siz gelir bişey dermiydiniz? o kadar para kaybettikten sonra forum umrunuzda olurmuydu
Ayranın etkisi gitmiş??Kardeş İlyas ı hepimiz severiz ederiz. Ama Zorla parasını isteyen de yokki. Roll dağıtım yapmasın o zaman. Bunu yapan tombelek olsa dumbelekte olsa cevikte olsa yaptığı yanlış.
20-30 lira içinbanla diye konu açıyolar bagırıyolar ayıp, kimse 20-30 la zengin olmaz kimin ne oldugu belli oluyor rollde listevide bendim neyse bişey demiycem bu konu hakkındaKardeş İlyas ı hepimiz severiz ederiz. Ama Zorla parasını isteyen de yokki. Roll dağıtım yapmasın o zaman. Bunu yapan tombelek olsa dumbelekte olsa cevikte olsa yaptığı yanlış.
sende hep böyle arkasından sallayıp gelincede geceden bailayıp sabaha kadar para istiyosun aga söylemiyim diyorum ama gecende aynısını yaptın ayıp gercektenKimse yapamayacağı işin sözünü vermesin. ha çevik gelir ödülleri 3-5 gün sonra olmadı ayin 15 inde atar. Ama Zamanında sözünde durmadiktan sonra napsin millet dağıtımı parayı
Madem biliyorsunuz neden bu kadar uzuyo konu15 de gelir dağıtımı yapar herşey terrtemiz pirupak olur Devammmm...
Kardeş sorunda orda 20-30 tl için oda kendine laf soyletmesin. Hiç roll falan acmasin20-30 lira içinbanla diye konu açıyolar bagırıyolar ayıp, kimse 20-30 la zengin olmaz kimin ne oldugu belli oluyor rollde listevide bendim neyse bişey demiycem bu konu hakkında
Eden????Madem biliyorsunuz neden bu kadar uzuyo konu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!