Yeni olan bir şey değil ki hep aynılarMillet çekim paylaş yapıyor kaçıyor rol olduğu zaman dağıtım olduğu zaman anında geliyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yeni olan bir şey değil ki hep aynılarMillet çekim paylaş yapıyor kaçıyor rol olduğu zaman dağıtım olduğu zaman anında geliyor ?
Bundan sonra dağıtım linki rol linki olmayana ödül yok mkYeni olan bir şey değil ki hep aynılar
OkBundan sonra dağıtım linki rol linki olmayana ödül yok mk
Kuruduk mk su bigbro ekleseydi çevirir vakit geçirirdikYeni olan bir şey değil ki hep aynılar
Harbi ha hala eklenmedi. 24 saat de ekleniyormuş. O oyunlarda 200 spinde 20 kuruş çevirtiyor. En baba cıkacagi max para 15-20 tl bide 40 kat çevrimKuruduk mk su bigbro ekleseydi çevirir vakit geçirirdik
Çıkmaz bile o kadarHarbi ha hala eklenmedi. 24 saat de ekleniyormuş. O oyunlarda 200 spinde 20 kuruş çevirtiyor. En baba cıkacagi max para 15-20 tl bide 40 kat çevrim
Bakalım eklense starbust verir ya en baba 10 kağıtÇıkmaz bile o kadar
O zaman Kazanç olursa bana direkt ödül param olduğunda kazaninca bana cukka atanlara dönüş yapmaya çalışıyorumBundan sonra dağıtım linki rol linki olmayana ödül yok mk
Geçen yollamasaydin zaten bir daha ödül goremezdin benden ancak günahımı verirdim o da benden eksiksin diye ????O zaman Kazanç olursa bana direkt ödül param olduğunda kazaninca bana cukka atanlara dönüş yapmaya çalışıyorum
Aramızda kalsın bitanesi kaptan kostok çekip hiç dagitmiyorGeçen yollamasaydin zaten bir daha ödül goremezdin benden ancak günahımı verirdim o da benden eksiksin diye ????
Nerde benim cukkam..O zaman Kazanç olursa bana direkt ödül param olduğunda kazaninca bana cukka atanlara dönüş yapmaya çalışıyorum
Ya o zaman sen ve başka arkadaşlar da aklimdaydi biraz yukselip dağıtım konusu açayım diye düşünmüştüm baktım daha fazla yukselemiyorum sanada gondereyim dedimGeçen yollamasaydin zaten bir daha ödül goremezdin benden ancak günahımı verirdim o da benden eksiksin diye ????
DM gel şu zingabet bilgileri sana vereyim 100 yap 20 de yatırım yap çevir çek yarı yarıya yapalımNerde benim cukkam..
Senin bilgilerle ben nasıl yatırım yapayımDM gel şu zingabet bilgileri sana vereyim 100 yap 20 de yatırım yap çevir çek yarı yarıya yapalım
Dün Ben oynayamiyordum da bugun sen bi dene istersenSenin bilgilerle ben nasıl yatırım yapayım
Çevrim i yap 100 olsunda çekim işini çözer iz heraldeSenin bilgilerle ben nasıl yatırım yapayım
Düzgün maç yok şuan. Sen giremiyon mu siteyeÇevrim i yap 100 olsunda çekim işini çözer iz heralde
Zingabeti ben kullanamadim@Zagor doğum günü bonuslar dan zengin oldun pas ta vermiyon
Girmek istemiyorum maç olduğunda dene bi oynayabilecek misin? Yazdım sana dm denDüzgün maç yok şuan. Sen giremiyon mu siteye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!