2 gündür Bende kullanmıyorum bugün denemedim sistemsel hata düzelecek sonra tekrar deneyin demişlerdiZingabeti ben kullanamadim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2 gündür Bende kullanmıyorum bugün denemedim sistemsel hata düzelecek sonra tekrar deneyin demişlerdiZingabeti ben kullanamadim
Oynarım da. Mesaj gelmedi kiGirmek istemiyorum maç olduğunda dene bi oynayabilecek misin? Yazdım sana dm den
Mamudo Sen zengin adamsın ihtiyacın yok kullanmasanda olurZingabeti ben kullanamadim
Sildin mi eski mesajları tekrar yaz ozamanOynarım da. Mesaj gelmedi ki
00 ladim abi cekilisi bekliomMamudo Sen zengin adamsın ihtiyacın yok kullanmasanda olur
Zengin olsam rol acmistm ?Mamudo Sen zengin adamsın ihtiyacın yok kullanmasanda olur
Umarım sana çıkar00 ladim abi cekilisi bekliom
Millet gariban 500 bilet bitmiyor00 ladim abi cekilisi bekliom
%10 sans var 2500 e ?Umarım sana çıkar
Buyur ben multisiyim
Bi 100 lira alayım o zaman ?Buyur ben multisiyim
Yoksa o da gidecekti beni kendine düşman edecektin ???Ya o zaman sen ve başka arkadaşlar da aklimdaydi biraz yukselip dağıtım konusu açayım diye düşünmüştüm baktım daha fazla yukselemiyorum sanada gondereyim dedim
Burdayım reis geldim kahvaltı yaptim
O zaman şaka yaptımBi 100 lira alayım o zaman ?
Ula kahkaha attım ???????Bi 100 lira alayım o zaman ?
Metin abi inaniom voleyi 2039 da vurcanYa o zaman sen ve başka arkadaşlar da aklimdaydi biraz yukselip dağıtım konusu açayım diye düşünmüştüm baktım daha fazla yukselemiyorum sanada gondereyim dedim
Yok la o zamana kadar yenge ye yakalanır tövbe eder oynamaz bir daha ??Metin abi inaniom voleyi 2039 da vurcan
Afiyet şeker olsun ?Burdayım reis geldim kahvaltı yaptim
Sen de alacaksa ciddi verecekse şaka iyisin heeeeO zaman şaka yaptım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!