TebriklerAhaha o kuponun gelisi beni ziplatti resmen kolay kolay yapamam ama ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
TebriklerAhaha o kuponun gelisi beni ziplatti resmen kolay kolay yapamam ama ??
şans geldimi böyle 10 tllik kupona denk geliyo *** ?Ahaha o kuponun gelisi beni ziplatti resmen kolay kolay yapamam ama ??
hocam yeni turbo sizmişsiniz ?Tebrikler
Şimdiden tebriklerTebrikler
Saol kralTebrikler
Saol dayi eywHayırlı olsun
Çekilislerde şansım var bu aralar turbo felan bilmem ben dembele3538 imhocam yeni turbo sizmişsiniz ?
Hic deme ya valla ama iyi oldu, maclar benim değildi ama hislerim lerimden korkuyorum maclari secip yapmistm kuponu baskasnn kupondan iciimden dedim bu gelecek bas tim ** yanilmadim ??şans geldimi böyle 10 tllik kupona denk geliyo *** ?
etkinlik açıp millete para dağıtmazsan kısa zamanda tefe koyarlar sana haberin olsun ??Çekilislerde şansım var bu aralar turbo felan bilmem ben dembele3538 im
Saol kral teşekkür ederimTebrikler dostum
dağıtım konusu aç listeci yaz o zaman bemi bekliyoz?Hic deme ya valla ama iyi oldu, maclar benim değildi ama hislerim lerimden korkuyorum maclari secip yapmistm kuponu baskasnn kupondan iciimden dedim bu gelecek bas tim ** yanilmadim ??
Etkinlik olacak mı burda takibi bırakim miSaol kral teşekkür ederim
İnşaallah oda Olacaketkinlik açıp millete para dağıtmazsan kısa zamanda tefe koyarlar sana haberin olsun ??
Hani nerde sans paramiz ????1-0 kral
Olur duda para sitede suan ama ?dağıtım konusu aç listeci yaz o zaman bemi bekliyoz?
Cekmedim ki sitedn daha onay felanm agzmiza sicar lar mk ???Hani nerde sans paramiz ????
Çekersin umarım çevrim bitti miOlur duda para sitede suan ama ?
çevrimmi varOlur duda para sitede suan ama ?
Hı hı evetçevrimmi var
İns hayir btmedi ustadÇekersin umarım çevrim bitti mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!