İnşallah biter bol şans çekim içinde önce çekim ver bazen evraksiz gönderiyorİns hayir btmedi ustad
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah biter bol şans çekim içinde önce çekim ver bazen evraksiz gönderiyorİns hayir btmedi ustad
sakin oyna 2-3 k doğrultursun çevrim bitene kadarHı hı evet
Bakacaz umarim reis belge dogrulama kismina giirdim gerek yok dior ins istemezler doğu m tarihimde yablis mis mke ??sakin oyna 2-3 k doğrultursun çevrim bitene kadar
Aynen dogru umarim ugrasmayi z ssuan icin gerek yok dior ama cekim verinxe ne olur bilemmİnşallah biter bol şans çekim içinde önce çekim ver bazen evraksiz gönderiyor
belgeler3-4 gün onaylama sürüyor kesin ister bets10 istememe şansı yokBakacaz umarim reis belge dogrulama kismina giirdim gerek yok dior ins istemezler doğu m tarihimde yablis mis mke ??
Aynen dogru umarim ugrasmayi z ssuan icin gerek yok dior ama cekim verinxe ne olur bilemm
Hesap doğrula diyorum Şu an için belge göndermenize gerek yoktur. Hesabınızda işlem yapmaya devam edebilirsiniz.belgeler3-4 gün onaylama sürüyor kesin ister bets10 istememe şansı yok
Cevrim var ama suan icin istemiyor belge dogrulama kisminda gerek yok devam edebilirsiiniz dior yani haniOlanı söyliyim sana çekim verince red gelecek belge istenecek.
çekim yaptıgında diycek kardeşim zaten , inş şaşırtırlar istemezlerHesap doğrula diyorum Şu an için belge göndermenize gerek yoktur. Hesabınızda işlem yapmaya devam edebilirsiniz.
yaziyor ama kral
Ehlen önce çevrim islerini hallet hazır elin değmisken 3-5 kat yap.belge işi kolay nasılsa site sağlamCevrim var ama suan icin istemiyor belge dogrulama kisminda gerek yok devam edebilirsiiniz dior yani hani
100 e 300@tefocan4747 Günaydın 100 e 100 veririm
Günaydın@tefocan4747 Günaydın 100 e 100 veririm
Bakalim umarim ole olur reisçekim yaptıgında diycek kardeşim zaten , inş şaşırtırlar istemezler
Kabul100 e 300
Ahaha 3-5 kat yapiiym tamam ??Ehlen önce çevrim islerini hallet hazır elin değmisken 3-5 kat yap.belge işi kolay nasılsa site sağlam
Ooooo gerçek tefodan da betersin 100 e 300 isterken tefocan daki güzelim can kelimesi nereye gidiyor senin nickin kaddartefo olsun100 e 300
Zaten 2k olmadimi 2 orana bas al sana 4k desemde beni dinlemeAhaha 3-5 kat yapiiym tamam ??
Kaddar tefo anca 100 e 100 verebilirim100 e 300
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!