Sen dürüst adamsın paramı yollarsın bana sahtekar lazım alıp kacacak adam lazım?Haaa pardon alt limitten bi 100 at ozaman sanada Kıymalı ismarliyayim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen dürüst adamsın paramı yollarsın bana sahtekar lazım alıp kacacak adam lazım?Haaa pardon alt limitten bi 100 at ozaman sanada Kıymalı ismarliyayim
Ben varımSen dürüst adamsın paramı yollarsın bana sahtekar lazım alıp kacacak adam lazım?
Oynadm o kupondan sonra da bska siteden ama beynim yanmış yanlis maca basmisim ??ıoynamadınmı dün geceden beri , başkasının kuponmu bu yoksa
Arkasından rahat rahat küfür et diye demi ???Sen dürüst adamsın paramı yollarsın bana sahtekar lazım alıp kacacak adam lazım?
AhahahahhahahaSen dürüst adamsın paramı yollarsın bana sahtekar lazım alıp kacacak adam lazım?
Sana yaşam koçunu değiştir dedim cvp bile vermedin 2 gün sonra paran biter dedim sonuc ?Ben varım
Hadi yolla çekim yapcamSana yaşam koçunu değiştir dedim cvp bile vermedin 2 gün sonra paran biter dedim sonuc ?
Yaşam koçu olarak beni alsaydi ona günlük 100 tl kalorilik idda oynama imkanı tanirdim parası bitmez diSana yaşam koçunu değiştir dedim cvp bile vermedin 2 gün sonra paran biter dedim sonuc ?
Para adamı cidden bozuyormuş???@tefocan4747 olduğundan beri çok değiştin sen ??
Belkide Rabbim ondan bana haram para nasip etmiyor hemen bozulurum mkPara adamı cidden bozuyormuş???
Hep bu @Rooster yüzünden öldü seni renkten renge soktu sonra bir baktık tefocan olmuşsun ??Para adamı cidden bozuyormuş???
Sen dürüst ve saf sın bişe olmaz sana?Belkide Rabbim ondan bana haram para nasip etmiyor hemen bozulurum mk
Para işte bende ibine oldum?????Hep bu @Rooster yüzünden öldü seni renkten renge soktu sonra bir baktık tefocan olmuşsun ??
Estafurullah okadar deil???Para işte bende ibine oldum?????
Iyi madem birşey olmazsa bi 100 ativer haydi tefocanSen dürüst ve saf sın bişe olmaz sana?
Hobbb sıra varIyi madem birşey olmazsa bi 100 ativer haydi tefocan
tefocan çok yavaş bu fırında ekmekler ağır pisiyor sanırımHobbb sıra var
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!