Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #mahmut8021 3 Kişiye 25 TL Listeci 30 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bana watsap yazip desenki para lazim yok demeyecigimi biliyorsun ama ilginc mazeretler uretim para koparmaya calision gerek yok be serkan
Bak dayı 30 apsuya 30 murice attirdin zamanında onların parası gelmedi haksizmiyim neyini inkâr ediyorsun ki sen babamin hayrına para istemiyorum senden tamam mi attirdiklarini istiyorum farkındaysan param yoksa gider patronumdan isterim mesele para değil senin inkâr etmen tamam mi bide üste çıkma

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bak dayı 30 apsuya 30 murice attirdin zamanında onların parası gelmedi haksizmiyim neyini inkâr ediyorsun ki sen babamin hayrına para istemiyorum senden tamam mi attirdiklarini istiyorum farkındaysan param yoksa gider patronumdan isterim mesele para değil senin inkâr etmen tamam mi bide üste çıkma
Gec bunlari sabahin 7 de attim onlari sana istersen dekont atayim 55 tl attim 5 tl eksik ama canin sagolsun dedin ahh serkannn ahhh

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Gec bunlari sabahin 7 de attim onlari sana istersen dekont atayim 55 tl attim 5 tl eksik ama canin sagolsun dedin ahh serkannn ahhh
O attığın neydi 50 aldığın dı daha sen benden neleri aldığını hatirlamiyon ki :) bak ben anama sovduklerindecmermi patlatmış adamım mahallede burda 60 lira için anama yemin etmem ha dayı sana basit geliyor ama bize basit değil böyle şeyler.

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
O attığın neydi 50 aldığın dı daha sen benden neleri aldığını hatirlamiyon ki :) bak ben anama sovduklerindecmermi patlatmış adamım mahallede burda 60 lira için anama yemin etmem ha dayı sana basit geliyor ama bize basit değil böyle şeyler.
Serkan durust ol canimi al sana gece yarisi bi lafina para yollamis adamim hatirlarsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap