Para siciyorumSenin ve eydolynin paraya ihtiyacı yok sanırım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Para siciyorumSenin ve eydolynin paraya ihtiyacı yok sanırım
Tamm abim sagol yinede seytanin bol olsun ?Valla bende 0 im arkadaş çekim yapacak ti diye devretmistim ama çekimi yapmış o yüzden kendime alacam ?
Verdim 100 mesaj şartıCevap veren yok mu ben neden yokum listede
O sictigindan bi 200 gramda ben alabilirmiyimPara siciyorum
******** bunlar s.et hep kendi arkadaşlarına torpil yapıyorlar yruu gidelimCevap veren yok mu ben neden yokum listede
???????******** bunlar s.et hep kendi arkadaşlarına torpil yapıyorlar yruu gidelim
Hocam unutmuşlar seni hatirlatmayada gerek yok ?Cevap veren yok mu ben neden yokum listede
Mk onun ben geçen garip bı 600 kazandı çekim verdik 600 liralık çevrim çıkardı çevirirken kaybettik ??Kulisbet sorun cikarmasin la
Kalbi durdu heralde ??@maldives huhuuuu ???
Pokere dalip sifirladi çekiliş iptal@maldives huhuuuu ???
kanka payfix attim sana özelden uyusam olurmu sabah iş var ???çekim vericem beyler ama daha salt lake macı sonuclanmadı bakiyeye yansımadı o yüzden onu bekliyorum
Kalbi durdu heralde ??
Cift mac olmasin o laçekim vericem beyler ama daha salt lake macı sonuclanmadı bakiyeye yansımadı o yüzden onu bekliyorum
benim paramı yemişlerdi en son bir daha yatırmadım oraya şerefsizin önde gideni hemdeKulisbet kadar yavşak bi site daha olamaz. Umarım ibnelik yapmazlar
2fa açarım senin yerinde olsam 600 TL ye bile göz koyuyor zirtolarçekim vericem beyler ama daha salt lake macı sonuclanmadı bakiyeye yansımadı o yüzden onu bekliyorum
SENİN PARANI NASIL YERLER BÜTÜN KOLOMBİYA YI AYAĞA KALDIRSANAbenim paramı yemişlerdi en son bir daha yatırmadım oraya şerefsizin önde gideni hemde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!