Az önce herkes alsin diodun şimdi ya cikmazsa korkusu snde haklisin?1 kişi çek digerleri belli oldu zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az önce herkes alsin diodun şimdi ya cikmazsa korkusu snde haklisin?1 kişi çek digerleri belli oldu zaten
Kazananlar belli. Çekiliş sonuçlarıBAŞTAN ÇEKİCEM BEYLER DİREK 6 kişi kimse itiraz etmesin
Öyle yapkanka 1kişi çekelim diğerlerinin hakkına girmeyelim
TAMAM KANKAÖyle yap
Bole olurmu ki başkan.Kazananlar belli. Bi daha çekiliş mi olur.BEYLER KUSURA BAKMAYIN 4KİŞİ DİYE BİLİYODUM 6YMIŞ BAŞTAN ÇEKSİN HERKESİN ŞANSINA KİMSE KUSURA BAKMASIN BU SEFERLİK BÖYLE OLSUN
ula akıllı herkes alsın dedimde kabul gördümü sankiAz önce herkes alsin diodun şimdi ya cikmazsa korkusu snde haklisin?
Senı tanıyor muyum bilmiyom ama kusura bakma kardesım gecen kı rollde bırı aynı sekıl yaptı bu son anam arvadım olsun cıkarrım demıstım lafımı yıyemem kusura bakma olmasaydı ıyıydıAh Serkan ah daha da bişey demiyorum size
Kanka haklısın da Amca da çok bozuk **Seko adam bu saatte kaç saat takip etti hakkıdır bidaha almazsınız adamı o ayrı ama hak onundur emek var
Ben olsam bnde bsy demezdim adamlar amcalarina rest çekti brawo valla?Ah Serkan ah daha da bişey demiyorum size
Sabahtan beri herkes küfür ediyor gülüyor biz ettik diye yapılan muameleye bak bide güldük ciddi de etmedikSeko adam bu saatte kaç saat takip etti hakkıdır bidaha almazsınız adamı o ayrı ama hak onundur emek var
kaybol benim rollerdede görmiyim seniSabahtan beri herkes küfür ediyor gülüyor biz ettik diye yapılan muameleye bak bide güldük ciddi de etmedik
Adamın şahsına küfür yok kardeşim gülerek 4 kişi çekti diye dedimSenı tanıyor muyum bilmiyom ama kusura bakma kardesım gecen kı rollde bırı aynı sekıl yaptı bu son anam arvadım olsun cıkarrım demıstım lafımı yıyemem kusura bakma olmasaydı ıyıydı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!