Kanka dedem yok ortalikta nerde Kadircan dedemBen olsam bnde bsy demezdim adamlar amcalarina rest çekti brawo valla?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka dedem yok ortalikta nerde Kadircan dedemBen olsam bnde bsy demezdim adamlar amcalarina rest çekti brawo valla?
Tanımıyorum ki sadece emek var diye diyorum yoksa yaşananları da bilmiyorum keşke basta almasaydılarKanka haklısın da Amca da çok bozuk **
@Rexar alma amcaya ver onun hakkı olmuş bitmiş çıkan adama vermemek yalnıştır
ALLAH MI KESİLDİN BAŞIMIZA LİSTE ALDIN DİYEkaybol benim rollerdede görmiyim seni
Senin diğer forumda nick ne tanıuomuyumAdamın şahsına küfür yok kardeşim gülerek 4 kişi çekti diye dedim
@AMCA kesin şike var rexara çıkarttılar zorla
yarına şutingen merak etmeALLAH MI KESİLDİN BAŞIMIZA LİSTE ALDIN DİYE
10 kişi payfix deıl de herkes diyosan 20 dağıt ne sen ne herkes üzülsün 25 dağıtmaYaaa amkorum sımdı boyle ısın herkes payfıx atsın 10 kişi bekliyorum uzatmayın @Rexar haklı
SAKİN OLUN MKE HERKES ATSIN PAYFİXAdamın şahsına küfür yok kardeşim gülerek 4 kişi çekti diye dedim
Bilmiyorum ki birine kızıp gitti burdan ama ne olduğu hakkında bilgim yokKanka dedem yok ortalikta nerde Kadircan dedem
O zaman papara kanka10 kişi payfix deıl de herkes diyosan 20 dağıt ne sen ne herkes üzülsün 25 dağıtma
tanımam etmem hile yapsam muhsine çıkardırdım@AMCA kesin şike var rexara çıkarttılar zorla
Bndemi?SAKİN OLUN MKE HERKES ATSIN PAYFİX
Yarram adam için yırtınıyırum eğer tanıdığım biriyse devir etcem zaten sevmediğim biriyse etmem senin gibi misal@AMCA kesin şike var rexara çıkarttılar zorla
Yazacam ben sana kankam senin olsun ödül sorun yok yapılan muamele yanlışSenin diğer forumda nick ne tanıuomuyum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!