EvetO zaman papara kanka
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
EvetO zaman papara kanka
Aynen kanka mantıklı @Vortex iban at sen sonra paparandan dagıt10 kişi payfix deıl de herkes diyosan 20 dağıt ne sen ne herkes üzülsün 25 dağıtma
Amca bnm?Yarram adam için yırtınıyırum eğer tanıdığım biriyse devir etcem zaten sevmediğim biriyse etmem senin gibi misal
Sakin ol s.e
kesinti var ama kanka haberin olsunAynen kanka mantıklı @Vortex iban at sen sonra paparandan dagıt
En azından 50 fazla girmiş olur sana en basta onu dedim de karıştı piyasaAynen kanka mantıklı @Vortex iban at sen sonra paparandan dagıt
Birsey derdimde simdi ona yoksaydim yok?Yarram adam için yırtınıyırum eğer tanıdığım biriyse devir etcem zaten sevmediğim biriyse etmem senin gibi misal
Aklınla bın yasa rexoEn azından 50 fazla girmiş olur sana en basta onu dedim de karıştı piyasa
250 ye 8 keser birsey olmazkesinti var ama kanka haberin olsun
O 50 yi bana at bnm hakkım acill atAklınla bın yasa rexo
Matematikcimiz zekilionellelmbappelineymar250 ye 8 keser birsey olmaz
Papara blokeli başkan benim.Aynen kanka mantıklı @Vortex iban at sen sonra paparandan dagıt
Ibandan para kesintisi yok mke ne 8i?250 ye 8 keser birsey olmaz
BanaaLa bana atın ben dağıtcam herkese tamam 200 at bana direk 20 dağıtam uğraşmayın daha
Ben de anlamadım ki 60 krş kesitoIbandan para kesintisi yok mke ne 8i?
Dohru diuon ** djjsjsj vortex se adami koparacakIbandan para kesintisi yok mke ne 8i?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!