Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereket@Vortex e gonderdım odullerı onla hallet dostum hakkınızı helal edın
Bu arkadaşa ödül vermeyin bana yarram dedi bu nasıl bir forum terbiyesiz seni pis adamYarram adam için yırtınıyırum eğer tanıdığım biriyse devir etcem zaten sevmediğim biriyse etmem senin gibi misal
Özelden yazdım bakarsinBEYLER PAPARAYA ATTIM BEKLİYOM
İban ile atarmisin bana ödülü. Papara blokeliBEYLER PAPARAYA ATTIM BEKLİYOM
ee bizde baştan dedik herkes alsın diyeHerkes alsın diye @Rexar ında katkılarıyla herkese 20 düşüyor gücenmeyin sonra ?
atamam kardeşimİban ile atarmisin bana ödülü. Papara blokeli
vortex bana 21 atarmısın kesinti varda paparadaBEYLER PAPARAYA ATTIM BEKLİYOM
Çıkanlar bana sövmeyin ben de size söverimHerkes alsın diye @Rexar ında katkılarıyla herkese 20 düşüyor gücenmeyin sonra ?
para tam atamamvortex bana 21 atarmısın kesinti varda paparada
Paparadan İban ile atılıyor . Ucresiz.Her yerden ole yolluyorlar. Baskan rica etsem.atamam kardeşim
Tamam inandım osun ahahha yok ya twitter telegram işlerini bırkatım ben forumları da kapadım@Rexar çağatayla görüşüyon mu
Ee hak ediyonBu arkadaşa ödül vermeyin bana yarram dedi bu nasıl bir forum terbiyesiz seni pis adam
Benim parayı da sen al sallarsın paparadanTamam inandım osun ahahha yok ya twitter telegram işlerini bırkatım ben forumları da kapadım
black kart yokPaparadan İban ile atılıyor . Ucresiz.Her yerden ole yolluyorlar. Baskan rica etsem.
19 u nereye atacaz ugraştırma beni beeeeeeeeepara tam atamam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!