Suan benlik bsy olmamasına rağmen bnde çok uyuz oldum neden bilmiyorum?** sürekli bisey değişince fena ayar oluyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Suan benlik bsy olmamasına rağmen bnde çok uyuz oldum neden bilmiyorum?** sürekli bisey değişince fena ayar oluyorum
Beni taniyonmuKARDEŞİM BURDA Kİ ÇOĞU KİŞİ BENİ TANIYOR ASLINDA BURDA Kİ HERKES SAMİMİ VE KÜFÜR OLAYI OLUYOR GÜLEREK 4 KİŞİ ÇEKİLDİ DİYE DEDİĞİMİZ BİŞEY AMA FARZEDİN Kİ BEN YENİ ÜYEYİM YAPILAN MUAMLE YANLIŞ ..
lan *** akılmı kalmışDohru diuon ** djjsjsj vortex se adami koparacak
Yazayım mı telegramdanBeni taniyonmu
Bendeki aklida aldın hadi halledinde millet uyusuun papara birakiyoruz sanalan *** akılmı kalmış
kanka atın yatın *** paranız kalmaz bendeBendeki aklida aldın hadi halledinde millet uyusuun papara birakiyoruz sana
La ne yatmasi maclar kaçıyor hadi hadiiikanka atın yatın *** paranız kalmaz bende
? la şey bu ?? tmYazayım mı telegramdan
Ya sen de bi dur sokam macınaLa ne yatmasi maclar kaçıyor hadi hadiii
Sonunda anladın tebrikler ?? la şey bu ?? tm
daha para gelmedi ***La ne yatmasi maclar kaçıyor hadi hadiii
Papara yok blokeli. Baskan bana payfix ile yollarmisiniz.HERKES @Vortex e paparasını atsın dagıtımı o yapıcak ona gonderıyorum az sonra
Çenenin yayını sikeyim küfür edince etti oluyoruz ?@AMCA ifsalim mi la glc?
@Vortex e gonderdım odullerı onla hallet dostum hakkınızı helal edınPapara yok blokeli. Baskan bana payfix ile yollarmisiniz.
Sen özele bak@Vortex e gonderdım odullerı onla hallet dostum hakkınızı helal edın
Kesene bereket@Vortex e gonderdım odullerı onla hallet dostum hakkınızı helal edın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!