Ben yattım bile ?yatalım mı ? Hahah ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben yattım bile ?yatalım mı ? Hahah ?
Ben yattım bile ?
Millet kafa sikti listede sıkıntı yok çekilişte olduHayırlı geceler
Bu vortexe bidaha liste verme
ÖZÜRLÜK BİŞEY YOK GARDAŞIM BENİM SANA LAFIM YOK AMA BURDA YAPILAN YANLIŞI ESPİRİLİ BİR DİLLE DİLE GETİRDİK DİYE ÜSTÜN GÖRME VE HAK YEME OLMASIN DİYE DEDİM KAZANCIN DAİM OLSUN@AMCA Benım cok cok eskı dostum cıktı adama sallamayın mke ben tanımıyorum dıye salladım ufaktan kendısınden özür dilerim burdan herkese iyi geceler
Yeme parayı yat uyu şansını açtın yarın güzel maçlar var ordan devamBen yattım bile ?
Ne bilim mke ben yoktum@James ödül geldi mi la
Nasıl yoksun la nasıl kaçırdın bunuNe bilim mke ben yoktum
Ilgilenmiyorum artık byle ufak etkinliklerle?Nasıl yoksun la nasıl kaçırdın bunu
Parayı vurdun tabi ?Ilgilenmiyorum artık byle ufak etkinliklerle?
50 TL AŞŞAĞISI KESMİYOR ARTIK ?Ilgilenmiyorum artık byle ufak etkinliklerle?
Daha değil ?Parayı vurdun tabi ?
Dost bildik @EL MATADOR a 50 sal dedik dumenden siklemedi?50 TL AŞŞAĞISI KESMİYOR ARTIK ?
Ona şimdi bir ton mesaj gelmiştir la görmemiştir ?Dost bildik @EL MATADOR a 50 sal dedik dumenden siklemedi?
Dümenden dimiDost bildik @EL MATADOR a 50 sal dedik dumenden siklemedi?
Ozelle isim yok burdan yazdım ?Ona şimdi bir ton mesaj gelmiştir la görmemiştir ?
Belkide değildir ? sınav dünyası bu unutma?Dümenden dimi
Ya bi çıktır git awIlgilenmiyorum artık byle ufak etkinliklerle?
en son onu bana biri yapmıştı parası olduğu halde yok dedi sonradan parası bittiğin de ben çekim yapınca pişman oldum demiştiBelkide değildir ? sınav dünyası bu unutma?
Kim o kesin budur @Jamesen son onu bana biri yapmıştı parası olduğu halde yok dedi sonradan parası bittiğin de ben çekim yapınca pişman oldum demişti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!